• Kaupallinen yhteistyö | Mikkelin Ulataksi / Let's Go Taksi

  Taksilla matkustamisesta entistäkin helpompaa: tilaa, seuraa ja maksa taksi sovelluksen kautta

  Book a taxi -sovellus tekee taksilla matkustamisesta entistäkin helpompaa ja maksamisesta nopeaa. Sovellusta käyttämällä oma matkahistoria kuitteineen jää talteen ja kyydin maksaminen on mahdollista ilman kortin lukemista maksupäätteessä tai käteisen rahan käsittelyä. Sovelluksen lisäksi myös taksin oma maksukortti on oiva vaihtoehto kyydin maksamiselle.

 • Kaupallinen yhteistyö | Reifer Oy

  Mahdollisuuksien kasvava Reifer Oy

  Kangasniemellä sijaitseva Reifer Oy on kotimainen, tämän päivän teknologiaa hyödyntävä metalliteollisuuden yritys, joka on hyvässä kasvuvauhdissa. Seuraavan kolmen vuoden aikana yritys aikoo rekrytoida uusia työntekijöitä lähes parikymmentä henkeä. Tarvetta on sekä alan ammattilaisille että alalle valmistuneille ja työntekemisen kautta tietoa ja taitoa kartuttaville, motivoituneille tekijöille. Myös toimihenkilöitä tarvitaan kasvun myötä.

 • Kaupallinen yhteistyö | Carlson

  Kaupan päälle ammattilaisen suunnittelema kokonaisuus

  Carlson rautakauppojen laajasta tuotevalikoimasta löytyy käytännössä kaikki mitä tarvitset kodin sisustamiseen ja remontoimiseen. Asiantunteva ammattilaispalvelu kuuluu Carlsonin konseptiin talon oman henkilökunnan ja edustettujen brändien osalta. Esimerkkinä tästä on Laattapisteen shop-in-shop Mikkelin ja Savonlinnan rautakaupoissa. Laattapisteen tuotteiden lisäksi asiakkaille on tarjolla ilmainen suunnittelupalvelu kylpyhuone- ja wc-tiloihin sekä kuivien tilojen lattiapintoihin ja välitiloihin. Kattavat taloyhtiöpalvelut kuuluvat myös suunnittelupalveluun.

 • Kaupallinen yhteistyö | ESEDU – Etelä-Savon Ammattiopisto

  Aake Kuoppala tavoittelee päivä kerrallaan isoja unelmia

  17-vuotias kahden tutkinnon opiskelija ei tiennyt, miten monipuolisia mahdollisuuksia Etelä-Savon ammattiopistossa on. Talvella hän osallistui Taitaja-kisoihin, toukokuu kuluu Irlannissa. Aikaa löytyy töillekin.

Näytä lisää artikkeleita