Lukijalta: Edes ripaus aatteellisuutta, Kaj Turunen

Kansanedustaja Kaj Turunen valotti kokoomukseen siirtymistään (L-S 8.5.) hämmentävällä tavalla.

Oli pakko lähteä, kun siniset torppasi hänen ajatuksensa yrittäjien sosiaaliturvan edistämisestä. Oli siirryttävä kokoomukseen, jotta omille näkemyksilleen saisi vastakaikua. Nyt Kajtsu ihastelee kokoomuslaisia varpaitaan kuin pieni vauva.


Kaijtsun väitteet eivät todellakaan pidä paikkaansa vaan päinvastoin, siniset ajoi ja myös sai riihessä läpi parannuksen yrittäjien työttömyysturvaan.

Varsin kummalliseksi hänen väitteensä tekee myös se, että hän itse tiedotti asiasta heti riihen jälkeen 11.4. Hän totesi muun muassa seuraavaa ”Olen hyvin tyytyväinen, että kehysriihessään hallitus päätti parantaa yrittäjien perheenjäsenten työttömyysturvaa”. Väitteet siitä, että ay-liike jotenkin ohjaa sinisten politiikkaa ovat taas täysin luokattomia.

Onkohan kokoomuksen puoluetoimisto tilannut tuon mielipidekirjoituksen mainostoimistolta? Sopisi kuvioon kai sekin, mikään ei tässä aatteitaan myyvässä maailmassa enää hämmästytä.

Se Kajtsu, jonka opin tuntemaan, on suoraselkäinen ja rehellinen mies.
Ilmeisesti loikkauksen jälkeinen palaute äänestäjiltä on ollut niin murskaavaa, että hän on turvautunut tällaiseen hätävalheeseen selittääkseen tekoaan. Tämä saa minut lähinnä surulliseksi.

Kari Synberg
Kaj Turusen eduskunta-avustaja 2015-2017
Kunnanvaltuutettu, Kangasniemi
Mikkelin seudun siniset