Mielipide: Perustetaan ideatyöryhmä keksimään uutta Mikkeliin

Suap nyt nähhä, miten tässä oikein käy. Noin miettii moni eteläsavolainen.

Turvallisuuteen kuuluu toimeentulo ja se, ettei kukaan ole syrjäyttämässä sinua nykyiseltä paikaltaan. Yhteisösi johtajat tunnetaan ja he esittävät uusia ideoita alueensa hyvinvoinnille.

Se ei ole turvallisuutta, että luotetaan vain entiseen ja kuvitellaan pelkän toimenkuvan toteuttamisen riittävän. On uskallettava kokeilla uutta.

Täällä monet toitottavat suu vaahdossa kurjuutta ja tuomiopäivää, eivätkä tarjoa tilalle mitään uutta.

Oli mukava lukea 17.9. Länsi-Savosta mielipidekirjoitus, jossa puhuttiin myönteisesti kaupungistamme. Myönteinen puhe on yksi tärkeä keino saada tämä paikkakunta nousuun.

Valitettavasti täällä monet toitottavat suu vaahdossa vain kurjuutta ja tuomiopäivää, eivätkä tarjoa tilalle mitään uutta.

Uudet ideat paikkakuntamme nousuun ovat tervetulleita. Olisi syytä perustaa ryhmä, joka kuukausittain esittäisi uusia temppuja taottaviksi ja sulkisi kuvainnollisesti suut niiltä, jotka vain tyrmäävät uudet aloitteet ja keinot eivätkä itse tee mitään.

Nuorille on ojennettava ohjakset, sillä pelkkä älypuhelin ei tuo autuutta.

On myönnettävä, että näin vanhemmiten mielikuvituskin kuihtuu.

Siitä todistaa se, että ajattelin ostaa kaverille merkkipäiväksi kirjan, mutta sitten tuli mieleen, että hänellä taitaa jo olla sellainen.

Veikko Kilkki