Lukijalta: Nettiyhteyksien pitäisi toimia

Mitä kertoo suomalaisesta digimaailmasta, kun televisiokuva pätkii ja netiyhteys takkuaa, kysyy Reijo Vainio.

Television uutislähetykset muistuttavat entistä enemmän iltapäivälehtien lööppejä. Kerrotaan uutisen otsake ja kehotetaan lukemaan itse asia netistä. Onko tarkoituksena, että tulevaisuudessa television rinnalla pitää olla tietokone, jotta uutiset avautuisivat?
Tämä edellyttäisi sitä, että nettiyhteydet toimisivat. Mitä kertoo suomalaisesta digimaailmasta, kun televisiokuva pätkii ja netiyhteys takkuaa? Ja tämä kaikki Mikkelin eteläreunalla.
Antennivahvistin ei tuo häiriötöntä televisiokuvaa ja netistä Areenan ohjelmia voi katsella vain yöllä. Sähköposti ja puhelut toimivat ja Elisan yhteistyökumppani kertoo sen, että jäätelöauto on kotipihalla — yli 200 kilometrin päässä.

Reijo Vainio
Vantaa

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.