Lukijalta: Kiitos sinulle yrittäjä — Ilman sinua Mikkeli ei olisi Mikkeli

Tahdon kiittää sinua, hyvä mikkeliläinen yrittäjä! Olet laittanut itsesi täysillä likoon valitessasi urasi. Kunnioitan ja arvostan valintaasi ja uhrauksiasi.

On todellista rohkeutta tuoda esille tuotteensa, osaamisensa, ideansa ja koko persoonansa tietäen, että aina löytyy niitä, joita valintasi eivät miellytä.

Et ole pelkästään hankkinut elantoa itsellesi ja perheellesi. Olet maksanut veroja kaupunkiimme. Olet palvellut meitä osaamisellasi ja tuotteillasi, koko persoonallasi. Olet työllistänyt suoraan ja välillisesti useita alueemme ihmisiä. Näin olet mahdollistanut ruoan pöytään useassa perheessä.

Ehkä olet joutunut tinkimään vapaa-ajastasi ja jopa mahdollistamaan lomat työntekijöillesi omasi kustannuksella. Kun työntekijäsi sairastui, venyit itse.

Ehkä olet ollut ristipaineessa työn ja perheen kanssa vuosia. Olisit halunnut olla enemmän läsnä muun muassa lapsillesi. Olet ehkä opettanut lapsesi tekemään sitä, minkä olet oppinut vuosikymmenten saatossa ja nyt teette työtä jo yhdessä.

Pyydän anteeksi että emme ole aina nähneet suurta panostasi kaupunkimme hyväksi.

Olet kuunnellut meitä asiakkaita, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinämme. Olet muuntautunut aina uudelleen ja uudelleen ajan ja lainsäädäntöjen uudistuessa. Olet opiskellut ja etsinyt sitä uutta, mikä meitä voisi kiinnostaa ja minkä kautta elämämme voisi tulla yhä laadukkaammaksi.

Hyvä yrittäjä, ilman sinua Mikkeli ei olisi Mikkeli. Tarvitsemme persoonaasi, palvelujasi ja tuotteitasi. Pyydän anteeksi että emme ole aina nähneet suurta panostasi kaupunkimme hyväksi. Toivon sydämestäni että osaamme nähdä sinut kaupunkimme tähtenä ja puhua sinusta ja yrityksestäsi sen mukaisesti.

Katja Lavikainen
Mikkeli