Mielipide: Suuri petos paljastuu pian ja sen jälkeen Donald Trump julistetaan vaalivoittajaksi

Harmikseni joudun olemaan eri mieltä ystäväni, rovasti Seppo Väisäsen kanssa (L-S 14.11.).

Olen seurannut muitakin lähteitä kuin liberaalia valtamediaamme, joka ei kerro mitään siitä valtavasta vilpistä, mistä Amerikassa kohistaan.

Niistä oikeusprosessit ovat kesken ja siellä on käsiteltävänä sekä törkeä vaalipetos postiäänissä, että Dominion-äänestysjärjestelmässä. Ja paljon muuta.

Valtamediamme on alusta alkaen ollut lievästi sanottuna kriittinen konservatiivisen Trumpin suhteen.

Ilmiöstä kirjoitti hienosti eräs harvoista tolkun journalisteista Sanna Ukkola (Ulla Appelsinin ja Marja Sannikan lisäksi), ja totesi miten toimittajat ovat maalanneet Trumpista ihmishirviön.

Ukkola toteaa aiheellisesti: "Toimittajat näyttävät silmittömässä Donald Trump -vihassaan hylänneen kaikki perinteisen journalismin säännöt ja ryhtyneen poliitikoiksi: kaikki mitä Trump tekee, on lähtökohtaisesti väärin".

Ei olekaan ihme että suomalaiset, jotka luottavat yleensä valtamedian uutisiin, ovat lähes järjestään Trumpia vastaan.

Presidentti Trumpin saavutukset rauhantekijänä ovat ylivoimaiset.

Kuinka toisenlaista on historiantuntija Risto Huvilan teksti (Seurakuntalainen 24.10.): "Presidentti Trumpin saavutukset rauhantekijänä ovat ylivoimaiset verrattuna keneen tahansa hänen edeltäjäänsä tai muuhun valtiojohtajaan toisen maailmansodan jälkeen.

Kuitenkin laaja vastustus hänen persoonaansa ja konservatiivista politiikkaansa kohtaan estää mediaa ja läntisiä poliitikkoja antamasta hänelle siitä tunnustusta, tai edes huomioimasta näitä historiallisia saavutuksia".

Media erehtyi jo silloin kun Trump valittiin presidentiksi. Nyt liberaali media meillä ja muualla tekee saman, mutta vielä vakavamman virheen, ja joutuu vielä suurempaan häpeään.

Itse olen vakuuttunut että kohta paljastuu eräs aikamme suurimmista petoksista, jonka kaikki joutuvat myöntämään, koska todisteet ovat niin vastaansanomattomat.

Sen jälkeen todetaan viimeistään tammikuussa Trumpin voittaneen vaalit.

Olen lyönyt monen kanssa pullakahvit vetoa siitä että Trumpista tulee vielä vaalien voittaja. Joten ilmaisia kahveja riittää tammikuussa.

Pekka Mäkinen

Mikkeli