Mielipide: Kiitos teille, jotka halusitte puiston Saksalan aukion alueelle

Suurkiitos Markku Himaselle, joka esitti, että Saksalan aukion alue tulee säilyttää puistona ja alueen asukkaita kuunnella, joten valmistelua tulee jatkaa puistovaihtoehdon mukaisena.

Ja suurkiitos vihreiden, perussuomalaisten ja sosiaalidemokraattien luottamushenkilöille, että äänestitte Himasen esitystä puiston puolesta.

Nyt aluetta aletaan suunnitella puistoksi. Me kaikki kaupunkilaiset saamme tulevina vuosina nähdä, millainen puisto siitä tulee ja iloita yhdessä.

Kunnioitan suuresti kaikkia teitä, jotka äänestitte puiston puolesta. Se, jos mikä on äänestäjien kunnioittamista.

Ja olisihan ollut turhaa järjestää laaja kuuleminen, jos sillä ei olisi ollut painoarvoa. Nyt voidaan todeta, että kuuleminen kannatti. Siihen uhrattu työaika ja raha eivät menneet hukkaan.

Tulemme ihmettelemään tulevissa kunnallisvaaleissa, miksi keskusta ja kokoomus äänestivät, vastoin kansalaisten yksimielistä tahtoa, rakentamisen puolesta.

Kehotan kaikkia kysymään omalta keskustan tai kokoomuksen edustajaltaan, miksi kaupunkilaisten, siis äänestäjän, ääni ei päässyt kuuluviin heidän äänestyskäyttäytymisessään.

Tulevissa kunnallisvaaleissa tulemme ihmettelemään Saksalan kaavoitukseen liittyviä asioita ja kiittämään heitä, jotka olivat kansanvallan tukena.

Nyt jäämme odottamaan puistosuunnitelmaa.

Margit Bister

Saksalan alueen asukas

Mikkeli