Lukijalta: Heinäsellä perättömiä väitteitä jääviydestä

Vastaan Raimo Heinänen mielipidekirjoitukseen (LS 18.8.) Etelä-Savon Työterveys Oy:n kaupasta.

Vastaan Raimo Heinänen mielipidekirjoitukseen (LS 18.8.) Etelä-Savon Työterveys Oy:n kaupasta.
Kirjoituksessaan Heinänen väittää, ettei hän tiedä, että kukaan päättäjistä olisi jäävännyt itseään päätöksen teossa. Tuo väite ei pidä paikkansa.
Ihmettelen, että hän ei muista minun jäävänneen itseäni Essoten valtuuston kokouksessa. Asian voi tarkistaa virallisista asiakirjoista. En ole myöskään osallistunut hallituksen kokouksissa myyntiin liittyvän pykälän käsittelyssä. Sekin on tarkistettavissa.
Seija Kuikan ja Markku Aholaisen puolesta voin tässä samalla todeta, että he jääväsivät itsensä viimeisimmässä Essoten hallituksen kokouksessa kauppaa koskevan pykälän kohdalla.
Osuuskauppa Suur-Savon edustajistossa, joka kokoontui keväällä ei asiasta puhuttu mitään, koska se ei kuulu edustajiston tehtäviin.
Heinänen itse on kuitenkin osallistunut sekä myyjän että ostajan valtuustoissa päätöksen tekoon. Mikä oli kirjoituksen motiivi?

Pirkko Valtola
toimitusjohtaja
Etelä-Savon Työterveys Oy

Anssi Mehtälä

Anssi Mehtälä

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat