Sano se: Nyt kun ollaan enemmän kotona, pistetään samalla syntyvyys nousuun!

Koronavirus hallitsee nyt myös tekstiviestipalstaa.

Martti Laine, erittäin hyvä kirjoitus L-S yleisönosasto 13.3. perjantai. Norpan suojelu on mennyt överiksi. Mutta et ole yksin näiden ajatustesi kanssa.

Enzzo

Lennot vähenee, ilmasto kiittää!

SMS

Jospa tämä hysteria saisi teollisuuteen muutosta, mikä on oikeasti tarpeellista, mikä ei. Tuotteet kategorioihin tärkeyden mukaan, ruoka ja terveys, harrastukset ja hyvinvointi, muu hömpänpömppä. Verotus tärkeyden mukaan.

Ei voiton tavoittelua

Nyt viimeistään kaikki kaupassa käyvät omenien ja tomaattien puristelijat voitte lopettaa sen elintarvikkeiden pilaamisen. Valinnan voi tehdä ilmankin.

Kehotus

Luonnon raaka totuus on, että heikot häviää, vahvat jää. Nyt työtä tekevää väestöä, koululaisia, opiskelijoita estetään toimimasta oman hyvinvointinsa mukaisesti. Tähänkö maailma on menossa, vahvatkin näivettyy.

Kysymys

Kelan toiminta 13.3. ala-arvoista. Ei mitään asiakasneuvontaa.

Toivoton

Sotavuosien pelon, nälän ja vilun kokeneena en ymmärrä nykyistä hysteriaa myymälöissä. Suomi on nyt varautunut paljon koronavirusta pahempaankin. Toisin oli 80 vuotta sitten.

X-lotta

Nyt kun ollaan enemmän kotosalla toivotaan että syntyvyys lähtee nousuun virusuhkista huolimatta. Toivottavasti loppuvuodesta saadaan korona- tai paremmin Fortuna-vauvoja.

Mummi

Toivottavasti joku laskuoppinut laskee kuinka paljon Ristiinan lukion lopettaminen maksaa kaupungille eli veronmaksajille. Tieto julkiseksi!

Äly hoi!

Korona! Näin massiiviset toimet pistää miettimään että mitähän tässä on takana? Saa nähdä kuinka käy.

Ennustaja

Päivystykseen pitää ottaa lakimies ettei joudu heitetyksi mielisairaalaan.

Mielipide

Ei voi kuin ihmetellä lukeneita ihmisiä kun tulevat ulkomailta ja heti töihin tartuttamaan monta kymmentä työkaveria, oppilaita ja sitä myötä lisää.

Äly hoi!

Uskomatonta mitä rojua pääsiäismunissa. Kiina pitäisi haastaa kansainväliseen oikeuteen luonnon varojen tuhlaamisesta.

Vinkkelsilmä

Sinäkö ajoit viime tiistaina tummalla autolla 8-maissa tietä 4591 punaista Skodaa vastaan pitäjänrajalla niin suurella vauhdilla että öljysora murtui ja irronnut möykky särki tuulilasin?

Vihainen isä

Yläkertalaiset, menkää jyskyttämään, potkimaan ulos agressioitanne!

Tekstiviesti

Pieksämäen Kontiopuiston koulu on korjattu n. 10 v sitten. Ulkoseinät ja katto jäivät paikoilleen. Koulu toimii edelleen. Kysykää Pieksämäeltä neuvoa.

Mummo

Eiköhän kannattaisi laskea uudelleen Urpolan koulun korjausmenot. Ehkä pienemmät kustannukset kuin uuden rakentaminen.

Vanhastakin hyvä

Suuret kiitokset jokitalkkareille! Upeaa olisi nähdä täysikasvuinen lohi Urpolan joessa!

Mirja