Sano se: Jo alkaa riittää latu-urista naukuminen

Rukoillaan Isä meidän -rukous päivittäin tänä vakavana aikana. Sen voisi lukea kovaäänisen kautta kirkon pihalla. Varmasti moni voisi ulkoillessaan ja kuullessaan siihen yhtyä. Apu tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan!

Näin on

Haikeudella kaipaan niitä myöhäisnuoruuteni ilmastonmuutostalvia, kun saatiin rullasuksilla hiihtää kouluun kesät talvet.

Harri V

Jopa on konua pohjoisen matkailuyrittäjien suhtautuminen koronarajoituksiin. Ensin vaativat rajoituksia pois, jotta saisivat asiakkaita. Nyt ollaan kauhuissaan kun varauskirjat ovat täynnä. Anna mun kaikki kestää ja ymmärtää!

SMS

Hyvä kirjoitus Katariina Asikainen. Täsmälleen samaa mieltä yhteispalvelupisteen siirrosta kirjaston yhteyteen. Erittäin huono idea ja masentava esimerkki Mikkelin meiningistä.

Lukutoukka

Hyvä kirjoitus LS 20.2. Noin minäkin toivon aktiviteettejä kun joskus palvelutaloon muutto edessä.

Eläkkeellä oleva hoitaja

Voisiko kaupunki tehdä jokaiselle oman hiihtoladun, kun ei jaksa ja halua mennä Kalevankankaalle.

Oma napa

Ensin rakennutetaan Graanin ranta täyteen taloja ja nyt hävitetään päiväkodit. Koettakaapa päättäjät itse saada lapsi Launialaan 7:30 ilman autoa kun töihinkin pitäisi ehtiä!

Järki käteen nyt!

Mikkeli oli pitkään koronan perusvaiheessa, uimahallit ja liikuntapaikat avautumassa kaupunkilaisille! Sitten tulevaisuuden toivomme lähtivät bilettämään ja tuloksena leviämisvaihe! Ja lomat alkamassa! Missä nuorten ja vanhempien vastuu?

Ope maskissa

Valittamisen aiheet eivät lopu. Omaa luokkaansa ovat latu-urista jatkuvasti naukuvat. Omalla kohdallani olen joutunut avaamaan latuni yli 80 vuotta. Valmista jälkeä ei ole osannut edes odottaa. Hyvin ovat ladut pysyneet auki omin voimin!

Peräkylän torppari