Sano se: "Onnea on saada Graanilla vikuroimaton ostoskärry"

Tekstiviestipalstalla esitetään myös näkemyksiä koronasta, Jukureista ja Essotesta.

Miljoonakaupunki Lontookaan ei tarjoa ilmaisia konserttilippuja. Siitä voisi Mikkeli ottaa oppia.

Tekstiviesti

Eihän meidän pidä olla huolissaan Essoten pomon lomautettuja + irtisanottuja halveksivasta palkankorotuksesta. Muutosjohtajahan torppaa aikeen ilmoittamalla ettei palkankorotuksiin ole varattu rahaa talousarvioon! Eli ei voidakaan maksaa ja tyydyttävä kiitoksiin ja kehuihin kehityskeskusteluissa.

Mielipide

Tulin iloiseksi. Kun keräsin koirani biotuotteet, tontin omistaja tarjosi, että jätä pussi heidän roskikseen. Kiitos arkisesta ystävällisyydestä.

Niina ja Dora

Onnea on saada Graanilla "vikuroimaton" ostoskärry.

Syytön kuski

Essoten hallinto näytti suunnan palkankorotuksille, kaikille hoitajille 900 Euroa / kk.

Tasapuolisuutta

Ikkunoita helisyttävä pauke klo 5.45 torstaiaamuna Karkialammella. Armeijan tykistöharjoitusko? Ei suinkaan, kuten tavallista roskakuskihan se siellä purkaa pahaa oloaan jyskyttämällä isoa jäteastiaa sitä tyhjentäessään.

Tekstiviesti

Mikkelin pohjavesitilanne? Haluan juoda puhdasta ja myrkytöntä/suolatonta vettä! Tekoja ja vastuuta asiantilaan.

Elinehto

Viranomaisten ja jopa terveydenhuoltohenkilöstön koronaviruksen vähättely on järkyttävää. Kyse on keuhkokuumeen aiheuttavasta, riskiryhmille tappavasta taudista, johon ei kehity immuniteettia.

Mielipide

Jukuri-valmentajan vakioselitys tappion jälkeen: "Emme olleet valmiita". Mitäpä jos valmistautuisitte jokaiseen peliin taistelemaan voitosta?

Vaatisiko se liikaa?

Eiköhän tällainen ukkeli kuin Risto Kortelainen Essotesta pärjäisi puolta pienemmälläkin palkalla.

Mielipide

Taitaa Mikkeli pikkuhiljaa kadota Suomen kartalta. Television säätiedotuksissa ei näy enää Mikkeliä. Ja nyt korona-epäilyissä mainittiin kyllä Jyväskylä, mutta Mikkelin tapaus mainittiin vain, että Etelä-Savossa.

Että sillee

Kiitos. Kuljetusliike Marko Kohvakka Oy. Mako Heikki Joonas Aksu ja tietysti Seppo. Teitte työtä täydellä sydämellä. Valio ja maidontuottajat olivat teille kunnian asia. Minä ja moni muu tuottaja jäi teitä kaipaamaan.

Lypsäjä

Tulevaisuus - Saimaa - rannat - metsä = Elinvoimatekijä! Kaikki sen ymmärtävät, paitsi ei Mikkelin päättäjät. Lukiopäätöksellä nuo armoitetut tuhosivat kaupunginosan, mistä olisi kehittämisen kautta tullut yksi Mikkelin pelastaja. Kaikki sinne olisivat halunneet asumaan - ympäri Suomen!

Innanen

Juvan kirkkokonsertista 16.2. noussut kohu kertoo, miksi kirkosta erotaan. Uskossa voi olla kirkkoon kuulumatta. Tekopyhyys on yksi ikävin synnin laji. Veroeuroni käytän jatkossa järkevämpään tarkoitukseen.

Herran rauhaa