Sano se: Kiitos Essotelle kuumeisen abin auttamisesta!

Elämän lähes koko kirjo esittäytyy tämän päivän tekstiviestikoosteessa.

Uusi tie Juvalle ei ole niin tasainen kuin uudelta tieltä voi odottaa. Sanonta kuuluu näin: "kiireellä ei saada aikaan kuin puolihurjia lapsia".

Viesti

Ei voi verrata kummassa on parempi asua. Itse olen paljon maalla. Tarvitsen autoa, kun julkista liikennettä ei just ole.

Turha vertailla

Mikä Avia vaivaa, kun ei uskalla asettaa kokoontumisrajoituksia? Painostaako elinkeinoelämä vai haluaako THL Ruotsin linjoille?

Ihmettelen!

Mikkelin villi meno jatkuu. Vesilaitos, Biosairila, Biohauki, toimintakeskus, Mikkelipuisto. Kaikesta puuttuu valvonta.

Huolestunut

Ilo oli ajankuluksi seurata Mikkelin keskussairaalan laboratorion asiakaspalvelua. Hyväntuulisia kohtaamisia ja asioiden selvittelyjä.

Iso Kiitos Parkkilan paikallistien lanaajalle, nyt tie on hyvässä kunnossa, ei ole monttuja.

Jäi hyvä mieli

Rasittavaa kuulla koiran tuntikausia kestävää voimakasta haukuntaa Orijärven rantamaisemassa varsinkin kesäiltaisin.

Kyllästyttää räksätys

Suuret Kiitokset Essotelle ja erityisesti sunnuntaina 20.9. klo 14 vuorossa olleelle koronalinjan miespuoliselle hoitajalle! Kuumeinen abi pääsi ilman jonotuksia puhelinpalveluun ja vieläpä pikatestiin tunnin sisään soitosta! Tsemppitoivotukset tuli vielä kaupan päälle. Huippupalvelua! P.S. Tuli negatiivinen vastaus ja abi pääsi jatkamaan kirjoituksia :)

Tekstiviesti

Solvaus ja syrjintä on vuosikymmenien mittainen meininki työpaikoilla, koulussa ja harrastuksissa. Ongelma ei liity soveltuvuuteen vaan ilkeyteen ja alistamiseen. Tekijät eivät ymmärrä tekevänsä pahaa. Ajattelumuutos ja puuttuminen on todella tarpeen. Välinpitämättömyys tuo lisää ilkeilijöitä, jotka karkottavat osaajat työpaikoilta ja lapset koulusta.

Väkivaltaa

Anttolassa kirkonkylän risteyksen ja Pajatien välissä on kylläkin 80 kmh rajoitus. Ei tarvitse ihmetellä jos kaikki paahtaa ohi kuuttakymppiä hinkkaavista.

Tunkki

Onpa hyvä ajella

Siis mitä ihmisen kätkettyjä tarpeita ruokkivat nuo typerän teennäisyyden täyttämät ohjelmat kuten nuo paratiisit vai olikos se parasiitit?

Voi bb eli belsebuubi

Jestas Anttolan kohdalle on kantatielle laitettu 60:n rajoituksia, vähäväkiselle alueelle, kas kun ei Mikkeliin asti.

Havainto

Launialassa Telian ja Elisan 100M nettiyhteyden nopeus iltaisin 0.1– 2 MHz. Turha rakennella 5G-verkkoja ennen kuin 4G-verkot saadaan toimimaan edes välttävällä nopeudella.

Kommentti

Hallitus, jonka toiminnasta vastaa pääministeri, on siirtänyt hoitotakuun v. 2023, työllisyyskysymykset järjestöille, koronan hoidon virkamiehille, eläkeasia ohitettiin. Vastuunpakoilua.

Suomi tuuliajolla

Miten voi olla Savonlinnassa noin tyhmää porukkaa että tuppaantua Kuopioon missä ei tykätä mut nää vaan tuppaantuu. Eikö ymmärretä selvää puhetta?

PVK