Sano se: Taasko on pakko niittää tienpientareet kun luonnon kukat kukkii parhaillaan?

Tekstiviestipalstalla puhuttaa edelleen muun muassa mikkeliläinen puistokulttuuri.

Taasko on pakko niittää tienpientareet kun luonnon kukat kukkii parhaillaan, eivät ehdi siementää. Ilmankos päivänkakkarat ovat melkein kadonneet tältäkin kylältä. Tehdäänkö tarkoituksella tilaa lupiineille ja jätti-palsamille. Anna miehille iso kone niin jälki on rumaa.

Pörriäinen

Saisiko Kuopiosta ja Pieksämäeltä päin tuleville Oravinmäen kyltteihin myös Tupala-kyltit. Ei kaikilla ole navigaattoreita tietä neuvomassa.

Itse hukassa pyörinyt mummo

Täältä Pönttölän paratiisin naapurista terveisiä että Riihelä & kunnanisät on kuunnellu hurriganesinsa. Creative village -nimessä on enemmän taikaa ja texasii...

Niin se on!

Mikkeli on vanhoillinen pikkukaupunki, sanoi Helsinkiläinen.

Onko

Siellä sitä on hyvät puitteet etätyöhön Kyyhkylän tyhjässä sairaalakiinteistössä. Saimaan rantaan ei oo pitkä matka ja talvella voi pulikoida uima-altaassa tai hiihdellä ja pilkkiä jäällä. Eikös se ole kaupungin omistama kiinteistö jossa monta osastoa tyhjillään. Eikä vaadi kaavoitusta eli heti vain markkinointi pystyyn.

Taotaan kun rauta on kuuma

Voi hyvä mummo puhu lapsillesi hoitojärjestelytoiveistasi suoraan ja rehellisesti, ei lehtien välityksellä mikään onnistu. Ne muutamat vuodet kun lapset pieniä menevät niin nopeasti ja huomaat olevasi kaikkine omine aikoinesi ihan rauhassa ikioman napasi kanssa.

Puhukaa toisillenne

Mikkelillä on omalaatuisensa käsitys puutarha-ja puistokulttuurista. Heinäkuun kauneimmat viikot rämisee tivoli ahtaassa Kirkkopuistossa. Nyt Mikkelipuisto, joka oli jo hyvällä alulla puutarhamatkailukohteena saa pomppulinnan, vesiskooterit, mikroautoradan ym. melua aiheuttavia värkkejä. Enpä usko ohiajavien turistienkaan innostuvan huvipuistonäkymästä ennen niin luonnonkauniilla alueella.

Tahra Mikkelin imagoon

Kaupungin ykkösnähtävyys on taas kaksi viikkoa tivolin valtaamana. Eikö sen Kenkäveron pellon pitänyt olla sellainen paikka missä tällaiset tapahtumat järjestetään? Aivan käsittämätöntä!

Vauhtivirveli