Sano se: Hiljaisia teitä suolataan aivan turhaan

Essotella hyvät tyypit teho- ja valvontaosastolla. Eteislepatuksen eksytys tehtiin suurella ammattitaidolla.

Mies ilman flutteria

Hoitaja Suomessa, ole kiitollinen, että saat tehdä työtä, jonka olet itsellesi valinnut. Ystäväni USA:ssa hoitaa telttasairaalassa 250 koronapotilasta 12 tunnin työvuoroissa. Koko sairaalassa olevien joukko meillä Suomessa vähemmän, n. 160 tällä hetkellä ja huippusairaalat.

Katse ympärille

On vesilaitoksellakin johtokunta. Mistään ei tiedetä eikä vastata puhdistamosotkussa. Jos olisi yhtiö, niin johtajan työsuhde olisi jo päättynyt.

SMS

Kuka lie keksi vapaaehtoistyön? Hieno/huono idea, seurat/järjestöt käyttää tätä hyvin hyväkseen.

Kissakaan ei elä kiitoksella

Nimimerkille "kokemus". Seuraavalla Mikkelin vierailullasi laita kojelaudalle pysäköintikiekon sijasta lappu "olen Savonlinnasta". Eipä tule sakkoa.

M 51

Arvoisa vanhan 5-tien suolaaja. Tuliko varattua liikaa tavaraa tälle talvelle, kun pitää kylvää sitä tielle, jossa 60 rajoitus, ei raskasta liikennettä, eikä oikein liikennettä muutenkaan. Vanha autokalustomme ruostuu kyllä muutenkin. Vai onko tämä valtion uusi kikka, saada autokalustoa uusittua.

MA

Varmaan monet Rantakylän ja Otavan asukkaat ovat samaa mieltä vanhan Otavantien suolauksesta mikä on aivan turhaa mm. 40km rajoituksen ja ympäristö syiden vuoksi ja meneehän uusi tie aivan vieressä. Pohjois-Savon ely-keskuksessa ei olla ajan tasalla.

Mikkelin pitäis ottaa asiaan kantaa