Sano se: Tällä palstalla valitetaan liikaa ja aivan turhasta

Tekstiviesteissä myös kehutaan Mikkelipuistoa ja Mikkelin kaupunginorkesteria.

Tällä palstalla on tavallisen tyhmiä ja naurettavia pikku asioitten valittajia. Onko tosiaan ihmisillä noin huonosti vai onko ne perusnegatiivisia, joilla ilme on aina nirpallaan eikä mihinkään olla tyytyväisiä.

Mikkeli kaukana Saimaalta. Silti Saimaa kelpaa urheilupyhätön nimeksi, mutta ei Saimaa-ilmiö Savonlinnan yhteistyöhankkeeseen.

Katri Kulmuni tekee mahdolliseksi äärettömän vaarallisen sosialistisen politiikan ja maaseudun alasajon. Miksei kukaan Mikkelissäkään vaatinut häneltä kantaa tärkeään aluettamme koskevaan asiaan? Kepu pettää aina ja jatkuvasti!

Kiitos Mikkelin kaupunginorkesteri, kapellimestari ja virtuoosimainen David Krakauer! Olipa upea konsertti Mikaelissa ja ihana oli nähdä yleisössä myös lapsia ja nuoria.

SMS

Miksi parjaatte koko ajan Mikkelipuistoa? Käytättekö sitä ja jos ette niin miksi? Ihana retkipaikka, kesällä paljon ideoita ja kaunista puutarhaloistoa silmälle, lasten leikkipaikat, sup-laudat, polkuautot, liikuntavälineet jne. Mikkeliläisten oma hyvänolon paikka.

Kysykääpä alakoulun oppilaiden vanhemmat lapsiltanne missä puhelin on koulumatkalla? Vastaan tulee lapsia naama kiinni puhelimessa samalla kun kävellään liikenteen seassa.

Tänä talvena on säästynyt paljon rahaa teiden hoidosta. Voisiko nämä rajat käyttää teiden ja tien varsien hoitamiseen/kunnostamiseen.

Montakohan asuntokauppaa jää tekemättä, kun välittäjät ei palaa asiaan sovitusti. Käydään jopa arviointikäynnillä ja sen jälkeen mitään ei kuulu. Valitse välittäjäksi kokemusta ja näyttöjä siitä, niin saat myös palvelua josta maksat.