Sano se: Henkilöautoilijat, laittakaa autojenne takavalot päälle NYT!

Eiköhän nyt viimeistään olisi aika antaa arvoa sairaanhoitajille, ensihoitajille ja koko terveydenhoitohenkilöstölle tämän vielä raskaamman korona-ajan johdosta myös siellä palkkaneuvottelupöydässä. Haloo. Järkeä arvoistukseen päättäjät.

Ex-palomies Teuvo Hytönen

Elekee hättäillä kiekon "asiantuntijat". Pienestä kiinni Liigan tasaisuus. Jukurit on voittanut HFK:n ja Ilveksen. Tasaista on kuitenkin sarjassa.

Aina Jukurifani

Laittakaa ihmeessä henkilöautoilijat ne takavalot päälle. Vaikka joku idiootti keksi ettei niitä tarvitse? Hämärässä kulkee täysin pimeitä autoja.

Ammattiautoilija

Hyvin todennäköistä, etteivät sudet tapa ketään. Varmaa, että ihmiset, esim. rattijuopot, tappavat. Onko se sitten hyväksyttyä?

Toinen luontoa tunteva

Auton korjauskulut saatava kotitalousvähennykseen.

Sauli

Järki lähtenyt urheilun järjestäjiltä, kuten nyt hiihdon kilpailut Kontiolahdella. Kymmenista maista porukkaa, vielä Venäjältä jossa tautia laskematon määrä ja yhä leviää rajusti. Miten tämä sallitaan? Eikö rajoitukset näitä koskekaan?

Nimimerkki

Voisikohan toriparkin kuluneet kulkusuuntaa osoittavat nuolet maalata uudelleen? Nyt ajellaan miten sattuu.

Hankalia peruutuksia

Kusetusta Mikkelin kaupungin touhu. Vesimaksujen luvattiin pysyvän ennallaan uudesta laitoksesta huolimatta. Näin ei käynyt. Päälle kehitettiin vielä uusi hulevesimaksu, kun ei vanhoja uskalla nyt enempää korottaa.

Kaupunkilaisten älyn aliarviointia

Kun tulee hulevesilasku, joka ukko ja akka laittaa oikaisupyynnön ohjeiden mukaan. Kaupunki saa mitä tilaa.

JL

Kriisikunnaksi ajautuminen tekee lähinnä kaupungin johtajien työn vaikeaksi, kun valtion asettama päällystakki valvoo toimintaa. Kansalainen todennäköisesti hyötyy ammattitaitoisesta ohjauksesta. Mikkelin kaupungin päättäjien tulee energiayhtiöitä myydessään muistaa vanha sanonta pakkasella housuun tekemisestä, hetken lämmittää.

Sitten kylmää

"Vetovoimainen" Mikkeli maan kalleimpana sähkönsiirrossa ja nyt hulevesimaksu, niin eikö voisi auringonpaisteestakin veron laittaa? Taivaaltahan sekin tulee. Kelle paistaa koko päivän niin enemmän veroa jne.

Eipä tulla enää asuntonäyttöihin Mikkeliin

Parkkipaikoista valittajat, oletteko tietoisia että Carlsonin katolla on 2 tunnin ilmainen pysäköinti parkkikiekolla.

Vink vink

Mä joka päivä töitä teen, joka aamu lähdettävä on. Aina lähtiessä miettii, toivottavasti tänäänkään ei "onnista" korona-arpajaisissa. Rokotuskin hamassa tulevaisuudessa jos sen ehtii edes saamaan.

Pelko p:ssä