Sano se: "Lääninhallituksen tiloihin on paras ehdotus taidetta ja ihastuttava kahvila"

Tekstiviestipalstalla viritellään myös koiranjätöskeskustelua sekä debatoidaan korruption olemuksesta.

Ei me kaikki mummot olla laumaihmisiä, tanssikoon, jumpatkoon ken haluaa, toisille riittää pari ystävää ja rauhallinen elämä. Reissussa remppaantuu vaan.

Nimimerkki

Kehtaattekin räävätä Pelastusarmeijaa, ettei se muka auttaisi ihmisiä ympäri vuoden.

Hämmästynyt

Jos kaupunginhallitus hyväksyy Taavitsaisen oikaisuvaatimuksen, se samalla myöntää kaupungin oman selvityksen leväperäisyyden, tietynlaisen korruption olemassaolon sekä sen hyväksymisen omassa päätöksenteossaan. Huh huh, minkä teit Satu, ja vaalitkin alkaa siintää näköpiirissä!

Tekstiviesti

Mukavahan se on lentokoulun kilpailla hinnalla Mikkelissä, kun lentoaseman kulut menee veronmaksajien piikkiin!

Nimimerkki

Yksi tärkeimmistä matkoista, mitä ihminen voi tehdä, on mennä toista puolitiehen vastaan.

Toiveajatteluako?

Heli Järvinen olet viemässä Savonlinnaa Kuopion syliin ja nyt koko E-Savoa. Elikkä haluat hävittää koko maakunnan. Sanot, että E-Savosta häviää asukkaita. Se on tosi. Täältä valittuna kansanedustajana sinun pitäisi keskittyä työpaikkojen ja yritysten luomiseen maakuntaamme eikä maakunnan hajottamiseen.

Sote edeltä muut osat perästä

Kannattaako Suomeen enää rakentaa uusia teitä, koska maalla ei kohta voi kukaan asua ja vain vihreiden ja demarien eliitin kannattaa huutaen vähän väliä köyhät kyykkyyn.

Nide

Mikkelin KS Hematologian os 5. Kiitos hyvästä ja ystävällisestä hoidosta. Olkaa ylpeitä itsestänne. — Marja H.

Kevät on aiemmin niin myös koirien jätökset pyöräteillä, kerätkää ne pois.

Paskakenkä

Halonen toteaa lehtikirjoituksessa, että "huono hallinto ei tarkoita korruptiota". Olise sitten kumpaa tahansa, niin eikö johtavien luottamus- ja virkamiesten tulisi korjata tiedostetut epäkohdat vai kenelle asioiden kuntoon saattaminen heidän mielestään Mikkelissä kuuluu?

Tekstiviesti

Lääninhallituksen tiloihin on paras ehdotus taidetta ja ihastuttava kahvila. Taiteen nauttimisen lisäksi on hyvä pysähtyä nauttimaan hyvästä kahvista herkullisen leivonnaisen kera. Oiva paikka keskellä kaupunkia.

Ideaa olisi tässä

Hieno juttu, että Mikkelin kaupunki sai taas vuokralaisen Yrittäjänkatu 22:een. Siitä on iloa ja hyötyä meille kaikille. Säästä luontoa ja rahaa! Onnea uudet yrittäjät!

Helena ja Sakari

Tutkija Anders Blom kirjoittaa Kunnallisalan kehittämissäätiön Polemia-sarjan julkaisussa, että rakenteellista korruptiota eli valta-aseman väärinkäyttöä yksityisen tai ryhmän edun hyväksi esiintyy erityisesti paikallis- ja aluetasolla enemmän kuin virkamiesten lahjontaa.

Ei savua ilman tulta

Hauska nimikin voi houkuttaa tai koukuttaa kahvilaan.

ToripuluHeh

Kiitän MKS:n tehovalvontaa 13.2.2020 elämäni pelastamisesta. Hyvää jatkoa koko henkilökunnalle. Lämpimin terveisin.

Tahdistimen saaja