Sano se: Älä pyydä kampaajalta alennusta jos et itse ole valmis tekemään työtä pienemmällä palkalla

Hei opettaja. Luotan siihen että et kulje korona-aikaan ympäri Suomea ja tartuta sitten lastani. Tämä on meidän jokaisen asia.

Äiti

Hei palkansaaja! Kun seuraavan kerran pyydät alennusta työstä käyttäessäsi pienyrittäjän palveluksia (esim. kosmetologi, hieroja, kampaaja), toivoisin sinun miettivän miten itse suhtautuisit työnantajasi ehdotukseen työsi tekemisestä joku päivä pienemmällä palkalla.

Viesti

Kyllä on ihmisillä hinku hankkia korona-aalto Mikkeliin. Illat terasseilla ja baareissa roikutaan, Puumalassa kesän lopettajaisissa. Saldo tästä nähdään kahden viikon päästä.

Maski

Onkohan vanhanaikaista rakentaa isoja kouluja kun opetusryhmät voisivat toimia vuokratiloissa eri puolilla aluetta omana yksikkönä kohtaamatta korona-aikana toisiaan.

Pallonkulmanajattelija

Vastuullinen ammttiliitto huolehtii jäsentensä terveydestä ja kustantaa tarvittavat maskit. Vastine jäsenmaksuille.

Näin on on oikein

Eikö viranomaiset, hallitus saa aikaiseksi matkustuskieltoa ulkomailta? Nyt jo lisääntynyt korona. Testit heidän lähtiessä tänne. Ja heti takas jos tartuntaa.

Esitys

Kaupunkialueella on avokomposteja. Kyllä rotat leviää naapuritaloihin, tehkää tarkastuskäyntejä ja poistattakaa luvattomat jätekasat.

Viesti

Esimerkillinen mies Mikkelin Tokmannilla 10.8. Aivasti tyylikkäästi hihaansa.

Ten points

Mikä mättää ettei koronan testauspaikkoja saada niin paljon kuin tarvis? Aikaa olisi ollut jo kohta puoli vuotta tehdä asialle jotain.

Kommentti