Sano se: Onko nyt oikea aika järjestää eläkeläistansseja?

Korona on täällä taas. Onko oikea aika järjestää eläkeläistansseja? Tuntuu entiseltä uppoavalta laivalta, tanssitaan loppuun asti. Eikö kuitenkin terveys ole tärkein? Ei ilmeisesti. Luulisi, että vanhempi väki edes ajattelisi aivoillaan. Vai ollaanko tultu lapsiksi jälleen. Ollaan.

Ajatus

Luin MLL:n järjestämästä Läksykummi-hankkeesta Kaakkois-Suomen piirissä. Tukea peruskouluikäiselle koulunkäyntiin, koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, maksuton perheelle. Eikö tännekin Mikkeliin?

Ehdotus

Aikoinaan Pätkä sanoi Pekka Puupäälle, että jos haluat tienata markan, niin laita kaksi menemään. Tätä oppia on Sanna Marin noudattanut EU:n tukipaketin osalla. Suomi ei ole maa, jolla on varaa unohtaa kotimaan köyhät ja apua tarvitsevat!

Alpiini

Mahtava konsertti Otavassa viime sunnuntaina. Sydämelliset kiitokset Ismo Hyvönen ja yhtye. Lisää sellaista!

Alueradio tiistai 16:n uutisten jälkeen: 5 musiikkikappaletta, kaksi Ylen ohjelmamainosta, 16.30 alueuutiset! Naisjuontajaa ei luojan kiitos kuultu. Tämäkö aluelähetys? Muutama viikko saatiin kuunnella melko hyvää ohjelmaa miesjuontajan ollessa lähetyksessä, nyt ei! Toivomme aluelähetystä vain Etelä- Savosta.

Sari U ja Jouni takaisin

Hei oikeusoppineet, pitäkää meidän suosituksia noudattavienkin puolta, etteivät itsekkäät matkailijat aiheuta kaikkia ihmisiä ja taloutta kattavaa katastrofia.

Suomessakin voi matkailla

Korona kurittaa Suomen taloutta, lukee lehdessä. Nyt EU maksamaan meille siitä, eikä veronmaksajien rahoilla makseta Italian ym. maiden muita tehtyjä velkoja.

Viesti

Mukana ollut

Opintojärjestelyvaikeudet olivat työläitä opintojen, kotiolojen, perheen ajankäytön, vapaa-ajan ja sukuvelvollisuustöitten optimointiin.

Testi vei ajan!

Samaa mieltä. Nuoret töihin, eikä niinkään eläköityvät. Huippuna eläkkeeltä töihin palaavat! Muutakin voi touhuta kun estää nuorien työnsaanti. Linjaus lienee lähtö saappaat jalassa, ei eläkettä.

45 v pallollisena

Samaa mieltä nimimerkin että sellaista kanssa. Miksi söpöt kanat laitetaan häkkiin ja tapetaan lopulta. Miksi ei vaan mennä kauppaan ja osteta lihaa?

On se niinkin