Sano se: Ylen meteorologi Kerttu Kotakorpi näyttää hyvää esimerkkiä

Alkoipa vihdoin nousemaan jo toinen uusi ja hieno kerrostalo rinnetontille Pankalan kaukaloon.

Filmivaneri

Onpa surullista lukea vanhojen ihmisten hätää: esim. kun ei pysty hakemaan liukuesteitä tai ei saa varatuksi aikaa rokotukseen. Kuka heitä auttaisi, jos ei ole läheisiä eivätkä omat taidot/voimat riitä?

SMS

Nyt kun eletään korona-aikoja niin monilla yrittäjillä ja yrityksillä kummallista toimintaa, hintoja vain nostetaan vaikka oikeammin pitäisi laskea.

XO

Järvi-Suomen Energia Oy teki taas uuden Suomen ennätyksen ja nosti sähkön siirron perusmaksua vähän yli 10 prosenttia 1.10. lähtien. Uusi hinta on nyt 37,56 euroa/kk, siis 450,72 euroa/vuosi, vaikka ei käyttäisi yhtään kWh:ta sähköä.

Ahneudella ei mitään rajaa

Naiset, ottakaa esimerkkiä Ylen meteorologi Kotakorven hillitystä charmista!

Ihailija

Minä olen todella väsynyt jatkuvaan lehtipuhaltimien meluun Nuijamiehen alueella. Melu kuuluu hyvin sisälle ja desibelitaso ylittää varmasti kaupunkimelulle asetetut suositukset. Nyt on jo marraskuu, ei haittaa vaikka maahan jäisi viisi lehteä.

Lunta odottava

Millä perusteella Kangasniemen entinen kunnanjohtajalle annetaan 9 kk:n palkka etukäteen? Eihän tavallinen työläinenkään saa penniäkään varsinkaan jos itse ottaa lopputilin. Sitten varsinkaan kun ei pysty hoitamaan hommiaan. En ymmärrä tällaista toimintaa että taputetaan päälakeen ja sanotaan että "tässä on sulle tikkari, älä ole noin tuhma ensi kerralla".

Epäoikeudenmukaisuus kansaa kohtaan

Olis kiva jos Mesy:n kissa- ja koirakalentereita saisi ostaa keskustan liikkeistä.

Fani