Sano se: Mistä löydän nuoren auttamaan digiasioissa?

Olisipa joku taitava nuori käden ulottuvilla jakamassa digiosaamistaan!

Mummo 78 v

Avin pitäisi testauttaa kaikkien ulkomaalaista työvoimaa käyttävien taimitarhojen, maatilojen ja rakennustyömaiden työntekijät. Ja valvoa, että karanteenimääräyksiä noudatetaan.

Lipsutaanko?

Onko Suomi menettänyt itsenäisyytensä, kun virkamies ja ministeri pelkää mitä EU sanoo jos rajoja ei avata. Tässä tilanteessa olisi katastrofi Suomelle.

Nimimerkki

Sydämelliset kiitokset työnantajille, kun otitte Urskin 9-luokkalaisia tet-viikoille!

Lidlin takaisinvedosta huomauttanut. Käännäpäs lehteä ja lue kenellä siellä onkaan monta takaisinvetoa. Hyvä olla tarkkana.

Tekstari

Sdp:n ja Sirpa Paateron tulisi olla enemmän huolissaan siitä, että yli 600 000 Suomessa asuvaa ihmistä ei maksa tuloveroa ollenkaan. Hallitus ottaa velkaa ennätysvauhtia ja työttömyys kasvaa. Työssä käyvä veroja ahkerasti maksava, supistuva joukko ei kauaa enää kykene rahoittamaan nykymenoa.

Kommentti

Olipa riemullinen metodistien jumalanpalvelus televisiossa!

Uskova

Urskin opot

Hei Pursialan sillan remontoijat! Se silta näyttäisi olevan jo lähes valmis joten rajoituksia voi jo purkaa. Myös liikennevalot on poissa, joten se "Pysäytys" lisäkilpi joutaa pois.

Ilmainen vinkki

Miksi te ihmiset ette pidä maskia busseissa ja kaupoissa? Nyt on molemmissa voinut altistua koronalle. Ja joku vielä sanoo että lääkäri pelottelee! Ei se ole pelottelua jos terveys asetetaan ykköseksi. Jos tämä vakava tauti halutaan hallintaan nyt on aika.

Välitetään toisistamme

Ex-poliisiylijohtaja Paatero sanoo että Ruotsissa on tällä hetkellä miljoona muslimia. Hän sanoo myös että vuoteen 2050 mennessä muslimien määrä on jopa kolminkertainen. Ruotsia ei pelasta enää mikään islamin vallalta.

Sama kehitys meilläkin