Sano se: "Adidas boikottiin kun ei siltä firmalta saa aikuisen miehen kokoisia oloverkkareita"

Tekstiviestipalstalla tänään mielipiteitä muun muassa valkoisista kaistaviivoista ja sähkön siirtohinnoista.

Kuinka Järvi-Suomen Energian kuntaomistajat voivat hyväksyä kuntalaistensa ryöväämisen kohtuuttomilla sähkön siirtohinnoilla.

Juvalainen

On hyvä että natsistiset järjestöt tuomitaan, mutta tuomitkaa myös äärivasemmistolaiset ryhmät kuten blm, antifa sekä elokapina. Hallitus osoittaa vain sympatioita näille. Ei ymmärrä tolkun ihminen tätä.

Kiitos

Hei rakennuttajat ettekö tekisi vanhemmalle väelle taloja ikärajoituksella ostajia löytyy. Kiitos palvelujen lähelle.

Ulkoileva mummo 60

Liikkuessani luonnossa olen huomannut hirvenmetsästäjien alkaneen olla passissa hiljaisilla metsäautoteillä siten, että ampumasuunnat ovat tien suuntaisesti jopa autossa istuen! Liekö edes laillistakaan? Ainakin kyseinen metsästystapa on erittäin vaarallinen muille tien käyttäjille. Valvooko kukaan tällaista metsästystä? Luonnossa liikkumisen on oltava turvallista kaikille!

Tekstiviesti

Lämmittääkö mieltäsi, kolkuttaako omatuntosi, kun varastit toisen kerran viikon aikana isovanhempien haudalta kynttilän Rouhialasta. Eikö yhtään hävetä.

Onneksi suku seuraa

Ei se suomen kielikään ole vain oman kielen päällä syntynyt, vaan lainaa ja jatkuvasti muovautuvaa - Jukka Leskinen - Toki minäkin kutsuin pappa-tunturia mopoksi, vaikka se onkin mopedi, puhumattakaan kielitoimiston suosittelemasta "Nopsasta".

Tekstiviesti

Kun olin lapsi, tontut alkoivat kierrellä jo marraskuussa, kuunnella ja kurkistella ikkunan takaa onko lapset kilttejä. Samalla hakivat joulupukille osoitetut kirjeet pihapuun oksan hangasta. Tuota aikaa kaipaan! Olisikohan postilla vielä tilaa kausityölle? Päälle vaan tonttuasu ja liikkeelle mielellään hämärässä! Tätä odotellen ja iloa elämään!

Mummo 74 v.

Talvi tulossa. Valkoiset kaistamerkit. Hyvin näkyy? Onko turvallisuutta ajateltu?

Ei varmaan

Adidas boikottiin kun ei siltä firmalta saa aikuisen miehen kokoisia oloverkkareita. Tämä on rasismia.

Tekstiviesti

Kun Visulahteen alettiin rakentamaan omakotialuetta, sinne oli tulossa Carlsonin rautakauppa. Ei käynyt kun tulisi liikaa melua. Nyt ollaan innoissaan kun saadaan ulkomaalainen yritys Biltema sinne.

Seuraaja

Onko yleinen käytäntö nykyisin, että ravintolassa maksaessa kortilla, maksupääte kysyy: tippiä? Olen törmännyt em. käytäntöön joissakin Mikkelin ravintoloissa.

Onko kohtuutonta?

Tulipa hyvä mieli, kun luin LS:sta metsästysseurojen päätöksestä jättää hirvipeijaiset pitämättä. Vielä kun löytyisi yrityksistä vastuuntuntoisia johtajia, jotka toimisivat pikkujoulujen suhteen yhtä fiksusti. Ylimääräiset rahat lasten hyväksi.

Mielipide