Sano se: Tuhdit eväät antoi Mikkeli professorille

Tekstiviesteissä ollaan kriittisiä, mutta kiitostakin jaetaan.

Hui! Olisikohan nyt oikeus kohtuus, että professori Sillanpää palauttaa kaupungille saamansa rahat ja vetää kanteensa käräjäoikeudesta, ja Miktechin seuraajan Miksein asema tutkitaan tarkoin.

Niin Mikkelistä

Yhteisen leivän messut kiellettiin Lähemäellä. Kun nyt seurakunnan johto vaihtuu, toivottavasti sanoille "kaikki ovat tervetulleita" ja "täällä ketään ei tuomita" löytyy oikea sisältö. Kirkon moninaisuuden ekumeniankin tuntemisesta olisi apua.

Nimimerkki

Pahoittelemme Kommentti-nimimerkin kokemia verkkohaasteita. Ongelmiin voi olla syynä moni asia, ja toivomme yhteydenottoa asian tutkimiseksi ja ratkaisemiseksi.

Annukka Elisalta

Tuhdit eväät on Mikkelin kaupunki antanut professorille. "Voi tuhanne paljo kiitoksia, tälhä oikia sotamies ellää ainaski viikon".

Kommentti

Kiitokset hienoista kevyenliikenteen väylistä uuden 5-tien ympärillä.

Olisikohan nyt vuorostaan nuorisolle karsinoitava omat ajat kaupoissa käynteihin jotta siis muu rahvas olisi paremmin turvassa koronapeliltä?

Yksi monien puolesta

Olipas hieman yksioikoinen kommentti L-S 26.9., jutussa, joka koski vaatteiden korjaamista. Ettäkö lapsi, jolla on huolella valitut vaatteet ei leikkisi. Meillä lapsi kulkee kivoissa, ekologisissa ja huolella valituissa vaatteissa ja leikkii, touhuaa ja taiteilee päivät pääksytysten. En myöskään "kiittäisi" muotia reikäisistä farkuista. Hetken muodin vuoksi tehtaissa kulutetaan tai revitään repaleiseksi uusia farkkuja, jotka trendin ohi mentyä ovat roskistavaraa.

Paljon pohdittavaa

Kiitos YIT:n erittäin hyvästä hoidosta messualueella. Kyllä on osaaminen hallussa ja puhtaudelle silmää.

Asukas

Nykyaikaista, modernia Canthia. Korona-asiat hoidettu esimerkillisesti! Kiitos teatterilaisille.

Teatterin ystävä

Vertti ja emäntänsä

Kyllä taas tulee turha investointi, jos kuntoportaat tehdään Kalevankankaan metsään. Naisvuorellehan olisi päässyt vaikka jalkaisin.

Ar

Sote-maakunta-asiassa on yksi ääni Mikkelillä, yksi Savonlinnalla ja yksi Kuopiolla. Siis maakunnat jatkavat entisellään äänin 2-1.

MOT

Asfalttitehdas Tupalassa käryää ja pölyää yötä päivää. Kuka valvoo, kuka vastaa.

Ympäristötalkoot

Koulukiusaaminen iso asia. Mitä on työpaikkakiusaaminen. Sekin iso asia ja jäljet jättää. Pomot ohittaa villasella.

Kohde