Sano se: Omatorilla Mikkelissä saa digiopastusta ilmaiseksi

Digiopastusta kaipaava Mummo 78 v. Tule Omatorille tiistaisin klo 10-12 tai kirjastoon torstaisin klo 12-14. Siellä digiosaamista jakavat vertaisopastajat veloituksetta.

Digiopastaja

Kiitos K-ryhmälle että on ottanut valikoimiinsa herkulliset nauta-lihapullat. Ne ovat todella harvinaista herkkua.

SMS

Varo peliriippuvuutta, se vie tuhoon!

S.H.

Tiestö on jätetty rappiolle maaseudulla koska rahaa menee muiden kuin suomalaisten hyväksi. Valtiolta vanhaan hyvään aikaan kunnat sai rahaa tiestön hoitoon, mutta nyt leijonanosan imuroi tulijat. Tämä nimimerkille "Verot on maksettu".

Varmaa tietoa

Lasten paha olo ja väkivalta lisääntynyt monella, kuinka moni lapsi elää ilman isää tai äitiä, on erottu ja karattu, niitetäänkö nyt sitä satoa jota on kylvetty.

Isot koulut, syitä monia

Maskittomat itsekkäät matkustajat: huomioikaa kanssamatkustajat, äänekästä puheen pulinaa ja naurun remakkaa, siinä pisarat sinkoilevat ja korona leviää.

Turvavälit ei toteudu

Erinomainen kirjoitus tet-harjoittelija Juulia Pöntiseltä sunnuntain Länsi-Savossa.

70 v

Mielelläni maksan veroja. Verorahoilla saamme hyvää terveydenhuoltoa, lapset koulutuksen ja monenlaisia harrastemahdollisuuksia meille kaikille. Vanhuksistakin pidetään huolta! Päättäjille viisautta jakaessaan rahojamme kaupunkimme parhaaksi!

Nimimerkki

Mäntyharjun vesitornin värit. Monta väriä puuttuu esim, maakuntavärit ym. Vähentäkää tuota violettia. Mitä lie kuvan toinen puoli? Koronaväri hallitsee.

Viesti