Sano se: Miksi Mikkelissä ei toimi Waltti-mobiilisovellus?

Tahot, jotka ovat antaneet luvan tai jotka ovat purkaneet ilman lupaa Päämajamuseon alkuperäisen aidan, tulee saattaa vastuuseen.

Vanha keskuskoululainen

Tehy on tieteen puolesta uskoisin, siksi sen pitäisi erottaa jäsenet, jotka kieltäytyvät rokotteista. Vai haluaako Tehy maksaa koronaan sairastuvien hoitajien korvauksia?

Tiede turvaa

Päättäjät, jos myytte Esen Suur-Savon Sähkölle mikkeliläisten sähkölasku lähes kaksinkertaistuu. ESEn siirtohinta 7,69 senttiä/kWh. Suur-Savon Sähköllä 15.33 senttiä/kWh. Nimimerkki Tiedoksi vaan

Miksi kommunismi on Suomessa salonkikelpoinen aate, vaikka se on tappanut sata miljoonaa ihmistä? Jopa puolue perustettiin Suomeen.

Siinä teille miettimistä

Waltti-kortista. Miksi Waltti-mobiili ei toimi Mikkelissä kuten monissa muissa kaupungeissa? Mistä johtuu Mikkelissä vastahakoisuus digiloikkaan?

Peku 57

Nuoren ilmastoaktivistin mielestä Suomen metsiä ei tulisi hakata, vaan teollisuuden käyttämä puu tulisi tuoda Venäjältä. Tämäkö olisi ilmastoteko, huh mikä ajatus.

Huuhaata

Sairaala-alue on yksityisalue, asiaton liikkuminen kielletty, koskee siis lenkkeilijöitä koiralla tai ilman, paikkoja on muuallakin kuin potilaitten ulkoilupaikat.

SMS

Puhutaan muutoksesta ja saastumisesta. Siis kysymys on Telluksemme sisältämän materian siirtymisestä väärään aikaan ja väärään paikkaan.

Sitä tulisi osata hallita oikein

Vihreät ajoivat turpeenpolton alas, ilmastoteko kun hake tuodaan Venäjältä tai Etelä-Amerikasta. Vihreiden kotipesä Helsinki lämmitetään kivihiilellä. Tuhansien työpaikat ulkomaille.

Näin on

Miten on mahdollista, että salibandynuoret ja lapset lähetetään ympäri Suomea kilpailemaan? On edesvastuutonta tänä aikana sairastuttaa lisää!

Nimimerkki

Nimimerkille Valot varastoon. Kyllä sopii ulkovalot ja kevätaurinko yhteen.

Kevättä kohti