Sano se: Mistä yksinäinen löytäisi ystäviä Mikkelissä?

Tekstiviestipalstalla pohditaan myös Mikkelin rakennuslupakäytäntöjä koskevaa keskustelua monelta kantilta.

On aikoihin eletty. Mikkelin entinen lakimies syyttää nykyisiä lakimiehiä lain rikkomisesta.

Yhteiskunnan täytyy puuttua kahjojen hommiin, joissa mm. isoja koiria kasvatetaan agressiivisiksi pedoiksi ja joiden uhreja ovat usein lapset ja muut.

Kiitokset Timo Heiskanen ja Kauko Juhamäki asiantuntevasta ja aiheellisesta mielipidekirjoituksesta (LS 25.1.). Virkamiehet ja kaupunginhallitus ovat rakentaneet taas Mikkeli-brändiä!

Näyttämöpäivillä esitys Papin perhe oli huippuluokkaa! Näyttelijät loistavia! Kiitos!

Haluan kuulua kirkkoon, jossa on enemmän villiintyneitä työntekijöitä ja seurakuntalaisia. Uskon että ev.lut. kirkko voisi olla sitä vielä vahvemmin tulevaisuudessa.

Mitä kaupunginhallitus oikeastaan pahoittelee korruptiopäätöksessään, omaa käyttäytymistäänkö?

Yksinäisyys & kaverien puute kaiken ikäisillä on iso ongelma myös tässä pienessä kylässä. Olisiko jotain riippumatonta tahoa, joka pystyisi auttamaan näiden ihmisten kohtaamista sekä samalla uusien ystävien löytämistä? Avointa kokoontumispaikkaa eri tapahtumien merkeissä, esim.?

Mukana ollut

Mahtavaa palautetta palkitun joukkueen Kampparit P 17 joukkueen kapteenilta (Elmeri H) pelikavereilleen (LS 27.1.). Kannustavalla asenteella päästään pitkälle.

Miksi kouluttautua ammattiin, jonka palkkatasoon ei ole tyytyväinen?

Kiitos taas Teatteripäivistä. 85 % lipuista myytiin. Olisi myyty enemmän, jos kansa tietäisi, että lippuja on.

Naurettavaa tuo Paperimiesten lakko kiky-tunneista. 6 minuuttia menee jo raapiessa tukkaa, vessassa käynnissä tai tupakka tauolla, se ei näy missään. Järjetöntä tehdä yhteiskunnalle vahinkoa eto asialla.