Sano seUuden Peitsarin koulun rakentaminen nyt jäihin! Ei yksityinen ihminenkään rakenna uutta, jos talous rempallaan, ja entiset rakennukset niinkin hyvin toimivia kuin itäisen alueen koulut.

Sano se

Uuden Peitsarin koulun rakentaminen nyt jäihin! Ei yksityinen ihminenkään rakenna uutta, jos talous rempallaan, ja entiset rakennukset niinkin hyvin toimivia kuin itäisen alueen koulut.

Vanhempi

Ei Essoten sisälläkään ymmärretä koronan vakavuutta ja ohjeiden noudattamista, jos ulkomailla käynyt saa tulla heti töihin.

Kenen vastuu?

Missä on ne viisaat jotka paasaa jatkuvasti että miten hyvin osakesijoitus tuottaa.

Ihmettelijä

Kiitos Jalkaväkimuseolle ja eversti Markku Riittiselle erittäin antoisasta, mieleenpainuvasta, mieltä liikuttavasta luentosarjasta "Talvisodan viikkokatsaukset".

Taistelulähetin tytär

Suuri virhe tehtiin, kun Italian tautialueelta tulleet suomalaiset päästettiin lentokentältä matkustamaan koteihinsa ympäri maata virukset mukanaan. Olisi pitänyt testata ja jättää kenttähotelliin karanteeniin. Vasta sitten kotiin. Kaikki ensimmäiset sairastumisethan olivat peräisin Italiasta.

Töppäys

Nyt kun korona vie yrityksiä konkurssiin, olisi hyvä jos pankit tulisi vastaan asiassa jolle ei mitään mahdeta. Eli että antaisivat konkurssiin menneiden yritysten velat anteeksi. En tiedä näistä finanssialan asioista juuri mitään, mutta tämä oli sydämellä.

Force majeure

Mikkelin tori ei todellakaan ole maailman tai edes Suomen paras. Onneksi Mikkelissä on paljon muita mukavia ajanvietto- ja ostospaikkoja.

Kanta-asukas

Vapaa-ajan asuntojen reaaliarvot laskevat huomattavasti. Mutta ei se mitään, Mikkelin virkamiehet nostivat kiinteistöveroa 30 prosenttia. Pitäähän kaupungin taloon saada hissi.

Ärpee

Terveyspuolen lisäksi elintärkeitä: sähkö, vesihuolto, tietoliikenne, apteekit, ruokahuolto.

Muitakin varmaan

Mielekäs tekeminen saa pidemmän päälle ajan kulumaan paremmin kuin pelkkä oleilu. Lukeminen ajatteleminen piirtäminen tms.

Oma kokemus

Yläkertalaisten melskaamisesta häiriintyneiden on turha lähetellä kohdentamattomia valituksia lehden palstoille. Menkää puhumaan metelöijille, ja jos se ei auta, ilmoittakaa isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle.

Kokemusasiantuntija

Eiköhän heti kärkeen lopeteta syyllisten etsiminen. Pari viikkoa sitten ei ollut ohjetta annettu, että terveenä pitäisi jäädä kotiin karanteeniin matkan jälkeen. Voimia sairastuneille!

Yhdessä tästä selvitään

Antakaa vinkkejä miten vietätte aikaanne tämän kriisin aikana!

SMS

Mikkelin keskussairaalan puhelinilmoitukset tulisi päivittää 2020-luvulle. Ilmoituksessa tulisi näkyä selvästi mistä puhelu tulee eikä pelkästään tuntematon numero tai ei puhelinnumeroa ensinkään. On paljon vanhuksia joita on kielletty vastaamasta tuntemattomasta numerosta tuleviin puheluihin. Kiitos!

Vanhus jo itsekin

Te 43 edustajaa, jotka äänestitte Eteläisen koulun rakentamisen puolesta, hävetkää! Ajatte Mikkeliä aina vaan enemmän ja enemmän talousahdinkoon. Nyt laitetaan 30 milj. tuosta vaan haisemaan, eikä tunnu missään, ja taitaa kustannus nousta tuostakin! Muistakaa kantanne kun seuraavan kerran äänestätte veroprosentin korotuksesta!

Pettynyt

Muistelen että joskus Urpolan koulun sisäilman ratkaisusta kirjoitti ilmanvaihtoalan ammattilainen. Kertokaa nyt mielipiteitänne, pelottaa että kohta on tuhottu jotain minkä olisi voinut pelastaa.

Puukoulukin voi homehtua