Sano se: Etäopetus tekee uuden Urpolan koulun tarpeettomaksi

Tekstiviestipalstalla on nyt vipinää.

Näyttää siltä,että tämäkään kriisi ei opeta suomalaisia arvostamaan toisen tekemää työtä. Ministerit tekevät hyvää työtä. Lopettakaa arvostelu!

Anneli

Helsingissä palomiehet kelpaa perustason ensihoitoon. Mikkelin palomiesten ammattitaito ei riittänyt Essotelle. Neljä ambulanssitallia, sosiaalitilat ym. vuokra 10 000 e vuodessa. Sairaalarakennuksessa olevien ambulanssitilojen kustannusarvio lienee useampia miljoonia. Essoten lääkäri puhuu päättäjille yhden totuuden. Kuntapäättäjä hiljenee ja veronmaksaja maksaa.

Veroja maksava

Kiitos sinulle, lääkäri, hoitaja, lakaisukoneen kuljettaja, joka teet työtäsi. Kiitos sinulle, riskiryhmäläinen, joka pysyttelet turvassa.

Yhteistyö

Urpolan koulun rakentamisesta on järkevää luopua. Sillä rahalla voisi oppilaita kuskata vuositolkulla pieniin kouluihin ja muihin vapaisiin tiloihin.

Ehdotus

Milloin ammattiyhdistysliike aukaisee miljoonamassinsa perheiden auttamiseksi koronakriisissä?

Heikki

Hölmöläiset luulevat ettei riski-alueen lomareissun jälkeen tarvitse noudattaa kotikaranteenia, koska eivät saa valtiolta korvauksia. Itsekkäiden yksilöiden takia olemme kohta kaikki ulkonaliikkumiskiellossa.

Järki käyttöön

Kaupunki ei tule selviämään velkataakastaan, Urpola unohdettava. Stadiumia voisi hyödyntää päivisin opetuksessa, lisänä edelleen toimivat kyläkoulut.

SMS

Tulevaisuudessa lapsia vähemmän, ei mammuttikoulua, eikä mammuttivelkaa Mikkeliläisille. Korona vie viimeisetkin veroeurot.

Herätkää päättäjät

Virus on uusi, mutta kyllä se samoin leviää kuin entisetkin. Ei siinä lähikontaktia tarvita. Sen todistaa tartuntojen valtava määrä maapallolla.

AES

Eikö kasvosuojuksia saisi valmistettua nykytilanteeseen, kun sairaalatuotteita valmistava tehdas omassa kaupungissa?

Nimimerkki

Ottaen huomioon hankkeen mittakaava, oleellista kustannuslisäyksiä ei tule. Näin sanoi Jouni Riihelä. Tulosvastuuta nyt jo pikkuhiljaa johtajille! Kustannuslisänhän maksaa kuntalainen sekä edellisetkin miljoonat!

Kommentti

Eikö ole määräaika jouluvaloille. Miksi ihmiset eivät ymmärrä! Eihän juhannuskaan ole koko vuotta!

Tähdet taivaalle

Voisiko kaupunki siistiä Suonsaaren vastaanottokeskuksen ympäristöä. Ojat täynnä polkupyörän romuja, rikkinäisiä leluja, sohva ja muuta törkyä.

Lähialueen asukas

Iso kiitos kaupungille upeista laduista. Siellä aamun auringossa korona-apatia ja ahdistava ilmapiiri ainakin hetkeksi unohtuu. Suosittelen.

1211 km

Nyt Urpolan uuden koulun suunnittelulle aikalisä. "Koronakauden" etäopetus tulee synnyttämään digiloikan koulumaailmassa. Uudet opetusmahdollisuudet, kuten lisääntyvä etäopetus, tullaan funtsimaan väistämättä tulevaisuuden opetuksessa.

Etä Ope

Mikkeli alkaa periä maksua koulujensa liikuntasalien käytöstä. Maksut junioreista aikuisiin 4–10 euroa. Näin sitä tuetaan kriisissä ja sen jälkeen eläviä ihmisiä ja urheiluseuroja!

Te loistavat psykologit

Suur-Savon edustajiston vaalien vaalisalaisuus: äänestyskuoressa sama yksilöintinumero kuin nimellisessä lähetekirjeessä.

Voiko äänestäjän tunnistaa?

Miksi kotona olevilla vanhemmilla on edelleen oikeus tuoda lapset päivähoitoon?

Huolestunut