Sano se: "Orkesteri on hyvä, mutta Mikkelillä ei ole varaa maksaa siitä miljoonaa vuodessa"

Tekstiviestipalstalla otetaan tänään jämäkästi kantaa myös muun muassa lentokentän yksityistämiseen ja käsien pesuun.

Hyvä Mika Aro, olet radiotoimittaja parhaasta päästä. Vahinko, että lähdit Yleltä. Nyt Radio Suomen paikallistoimittajana on joku nuori nainen, jolla ei ole mitään sanottavaa, tyhjää kalinaa. Monta kertaa on pitänyt radio sulkea.

Tekstiviesti

Onko niin, että Hesen vegehampurilaisen soija on Serbiasta, sipuli Hollannista tai Espanjasta? Sämpylävehnäjauho mistä maasta? Tuskin Suomesta.

Ulla

Nyt jää sairaanhoitajilta pois ruokahuolto ja siivoukset. Loppuu kiire, eikä ole enää perusteita varsinkaan muita korkeampiin palkankorotuksiin. Se on yhteiskuntarauhan kannalta hyvä.

Kohtuus kaikessa kannattaa

Jos kaava-, rakentamis-, ja rakennuslupa määräysten noudattamisen edellytys tekee kaupungista yritykselle epämiellyttävän yritysympäristön, niin silloin on varmaankin syytä vaihtaa maisemaa. Mikähän mahtaa olla laadun omavalvonta tälläisessä yrityksessä?

Nimimerkki

Onko se aina oikea ratkaisu jos vaihtaa luovalle alalle?

Tekstiviesti

Voisivatko kiekkomaakarit pysyä pois meidän ei kiekollisten vuorolta Mäntyharjun tekojäällä. Todella vaarallista ja epäkunnioittavaa. Portsariko paikalle?

Säännöt

Hyvä Jarmo Vauhkonen! Mutta miten saat sanomasi menemään itäsavolaiseen tajuntaan...

Juvan mies

Taloustilanteen parantamiseksi Mikkelin kannattaisi harkita toimintojensa yksityistämistä. Aloitetaan vaikkapa lentokentällä ja orkesterilla. Jos molempien myyntihinta olisi esim. euro, niin voittoa syntyisi kaupungille yli 1,5 milj. euroa jo ensimmäisenä vuotena.

Tekstiviesti

Kiitos te ihanat ihmiset jotka autoitte minut istumaan linjurin lattialta tiistaina puoli 8 nuottakadulla.

Pylly hellä

Suuret kiitokset hinausavusta sinulle Subaru Forrester kuljettaja Rakokallion liukkaalla parkkipaikalla! — Skoda Octavian retkeilijät

Palkkaneuvotteluissa on pohjimmiltaan kyse siitä, kuinka monen henkilön kesken palkkoihin käytettävissä olevat varat jaetaan.

AY-liikkeen tulisi muistaa myös kokonaisuus

Nyt se riemu repesi, Mikkeliin palkattiin oikein meritoitunut myyntijohtaja. Vauhtia tuntuu löytyvän ja muutama miljoona Savonlinnalle nyt ensi töikseen.

Tekstiviesti

Palomiesten ammattitaito ensihoidossa ei riittänyt Essotelle. Ambulanssihalli tyhjänä pelastuslaitoksella. Veronmaksaja maksaa.

Veroja maksava

Hallitus päätti ottaa 175 lasta Suomeen. Yksikään näistä ei ole edes hakenut turvapaikkaa. Lapset ovat "ankkureita". Seuraavaksi tuodaan Suomeen perheiden yhdistämisen kautta kutakin lasta kohden noin kymmenen perheenjäsentä. Niinpä meillä veronmaksajilla on yllättäen 1750 uutta työtä tekemätöntä elätettävää. Tätäkä me haluamme?

Kauko Kampiakseli

Kiitos taas tuhannesti Mikkelin parhaalle ja mukavimmalle lääkärille Susanna Vanhaselle!

Tyytyväinen potilas :)

Orkesteri on hyvä, mutta Mikkelillä ei ole varaa maksaa siitä miljoonaa vuodessa. Konserteissa käy pieni joukko hyvätuloisia, jotka voivat matkustaa musiikin perässä. Kukaan tuskin muuttaa Mikkeliin orkesterin takia. On uskallettava kohdata totuus vaikka sattuukin.

Nimimerkki

Käsien pesusta höpötetään, mutta kunnon ohjeet puuttuu. Teet ensimmäisen virheen tarttumalla sekottajan kahvaan. Neuvot siihenkin!

PP

Mikkelin verkkosivulta lainattu: "Asiointipisteessä on kaupungin omien palvelujen lisäksi saatavilla myös verohallinnon, kelan ja TE-toimiston palveluja. Mahdollisuus etäpalveluun on em. toimijoiden sekä Etelä-Savon oikeusavun kanssa. " Ja mitään verohallinnon palvelua en sieltä saanut. Ei lomaketta, ei palautuskuorta, ei ilmoituksen vastaanottoa, eikä edes ehdotettu etäpalvelua.

Kirosanat kielen päällä

Essoten hallitus johtajaa myöten on aivan pihalla mitä kentällä tapahtuu. Tutustukaa miten terveyskeskuksissa menee, ennen kuin puhutte säästöistä mitään.

Väinö