Sano se: Miksei kukaan poista äärioikeiston tarroja?

Tekstiviesteissä jatkuu myös keskustelu kauppojen kassajonojen turvaväleistä.

Äärioikeiston graffitien ja tarrojen poistamisen luulisi kuuluvan kaupungin tehtäviin, mutta mitään ei tapahdu. Kenelle niistä pitää ilmoittaa? Koko Kaihu-Laajalampi sotkettu ja aiheuttaa turvattomuuden tunnetta asukkaissa.

Luulisi kiinnostavan poliisiakin

Vetäkää nyt herran tähden vaikka pitkää tikkua siitä sote-kiistasta Savojen isokenkäiset, ennen kuin kepun Jari Leppä kaataa koko hallituksen. Siinä menee taas nurin sotesoppakin!

sk

Hävettää olla suomalainen, kun rasismi lisääntyy eduskunnassakin. Suomi on EU:n tutkimuksessa todettu yhdeksi Euroopan syrjivimmistä maista. Muistissani on, kuinka oman maan evakkoja ryssiteltiin, eikä ruotsinkieliset kunnat antaneet maata asutukseen.

AES

Puumalassa Sahanlahdessa nyt dronella tutkitaan mökkejä. Poliisejako jo tänne?

Veneilijä

Hyvä Prisma, että olette jo palanneet normaaliin käytäntöön kassoilla. Jokainen voi järkeillä itse, ei tarvitse olla edellisen asiakkaan takalistossa kiinni. Käsidesiä toki hyvä olla saatavilla.

Asiakas

Kyselytunnilla kysyttiin, miksi Suomi ei liittynyt viiden maan joukkoon, jotka eivät lähde mukaan jättimäiseen yhteisvelkaan. Marin vastasi:”Emme halua liittoutua kenenkään kanssa.” On kuitenkin ilmoittanut, että veisi Suomen Saksan ja Ranskan keksimään yhteisvelkaan. Siis siihen porukkaan voi liittoutua. Hämmästyttävää.

Sekavaa on

18. 6. S-market ei myöskään välittänyt turvaväleistä ja kassalla ei ollut pakkausaikaa. Ministeriö muistuttaa turvaväleistä. Eikö koske Suur-Savoa? Vaikka kuulutukset kehoittavat turvaväleistä huolehtia koskee varmaan kassojakin.

Toinen asiakas