Sano se: Nyt puhutaan koronaviruksesta

Mistäpä muustakaan tekstiviestipalstalla keskusteltaisiin.

Valtiolla rahat loppu, nyt valtiolle lisäbisnestä: Pirtun myynti Alkoon, jotta saadaan käsidesiä kotitalouksille. Kiinasta ei saa käsidesiä ja muualla maailmassa ei kannata valmistaa mitään.

Puhtaat kädet!

Kuntalaiset ja äänestäjät, muistakaapa seuraavissa vaaleissa, ketkä valtuutetut ajoivat Urpolan koulun investointia miljoonia yli talousarvioiden ja toimivat vastuuttomasti taloudenpidossa jatkuvasti. Vaihtoon tuollainen päättäjäsakki ja pikaisesti!

Huolestunut kuntalainen

Ihmettelen, miksi isännöintiyritys ei ole tiedottanut eikä ohjeistanut asunto- ja kiinteistöyhtiöidensä asukkaita korona-asiassa mitenkään. Mm. hygienia- ja kontaktiohjeistus ovat tärkeitä samoin kuin esim. vanhusten, sairaiden ja liikuntarajoitteisten pärjäämisen seuranta ja heidän vapaaehtoinen auttamisensa tarvittaessa. Tosin omasta kunnastammekaan ei ole vielä kuulunut yhtään mitään, mitä kovasti kummaksun.

Tekstiviesti

Kotikuntani kyläkoulu, jossa olin oppilaana, suljettiin maaliskuussa v. 1940, että evakot saivat katon päänsä päälle. Etäopetusta ei silloin tunnettu.

Mummo

Miten on mahdollista, että yksityiset liikuntakeskukset ovat edelleen auki Mikkelissä? Kuka valvoo, että tiloissa ei ole enemmän kuin 10 henkeä?

Missä vastuu?

Please, lopettakaa jo vouhottaminen seitsemänkymppisten selviytymisestä. Lapsethan näistä poikkeusoloista eniten kärsivät.

Ikäihminen

Ajelin viime viikolla Ristiinassa, yllätyin kun näin n. 20 päiväkotilasta kävelyllä, lapset olivat laumana ja vain yksi ainoa aikuinen lauman edellä. Pöyristyttävää, liekö edes laillistakaan. Kukaan ei valvonut letkan loppupäätä.

Näin Ristiinassa

Sanna Marin kertoi tv:ssä tammikuusta asti: olemme valmistautuneet koronaan. Olisi silloin pitänyt laittaa kaikki ulkomailta tulevat jo karanteeniin, tuolloin puhuttiin vapauden riistosta. Nyt meni vappusataset, terveys ja kaikki hyvä mitä luvattiin.

Konkurssi Suomi

Iso osa ei kärsi tuoksuista, siksi Rantakylän höyrysaunaan tuoksut käyttöön niinkuin ennenkin. Vaikka edes vuoropäivinä. Ne takasi, että nenä aukesi.

Aisti

Jos konsultti on laskenut että Urpolan uusi koulu maksaa 27 miltsiä, totuus tulee olemaan lähempänä 54! Muistakaa kahden kertotaulu julkisissa hankkeissa.

Nähty on!

On se kumma kun saat omat teini-ikäiset pysymään kotona ja heille menee ymmärrykseen perheen kanssa ulkoilu ja vierailukiellot korona-aikana mutta yli 70-v vanhempasi pyörivät kyläilemässä tuttujen luona kun heillä pitää kuulemma olla jotain ohjelmaa.

Äiti

Jäitä hattuun kaupugin päättäjät. Ei mitään uudisrakentamista tällaisena aikana. Koronasta vielä tulee suuri lasku.

Urpola

Taas lähti kaupungin päättäjiltä hankkeet laukalle. Kouluinvestointi 50% korotuksella 20:sta 30 miljoonaan euroon. Eikä tunnu missään.

Vasta veroprosenttia nostettiin