Sano se: "Ns. kitaransoitto voi sen omistajista olla hauskaa, vaan ei muista, varsinkin jos se vain ihmerämpytystä"

Tekstiviestipalstalla otetaan kantaa myös Jukureihin ja mikkeliläiseen kunnallispolitiikkaan.

Parin sukupolven päästä kirkkoon kuuluu enää murto-osa väestöstä. Valtion palvelijana toimin yhteiskunnan lakien mukaan, muita ohjeita ei tarvita ja muuta en kaipaa.

Valtion virkamies

Mitä Halonen tarkoittaa? "Ei ole mitään konkreettista käynnissä." Kuitenkin jutun lopussa "... voi merkitä luopumista energiaomistuksesta."

Pimeetä!

Huono on muisti Taavitsaisella, seurasin verkossa syksyn valtuuston kokouksia. Sai parhaimmillaan 11 valtuutettua taakseen. Kyllä demokratiaan kuuluu toisten arvostaminen ja myös oman tilan tiedostaminen.

Tekstiviesti

Saattaa Satu Taavitsaisen korruptio epäilyissä olla vinha perä. Jotain hyvää joku on saanut, niin erikoisia päätöksiä on syntynyt. Ylimielisyydestä kertoo myös se, että epäilty organisaatio itse tutkii itseään koskevat epäilyt.

Tulos tiedetään

Nyt riittää Satu! Jos sinulla on todisteet korruptiosta, lyö ne pöytään ja poliisille! Ellei ole niin lopeta tuo vaaleissa pettyneen kampanjointi. Me kaupunkilaiset emme jaksa kuunnella jatkuvaa valitustasi.

Sitoutumaton mikkeliläinen

Ns. kitaransoitto voi sen omistajista olla hauskaa, vaan ei muista, varsinkin jos se vain ihmerämpytystä. Eikä kerros- ja rivitalot yms. ole treenitiloja!

Nimimerkki

Onko Jukurit myyneet jo tanssitytötkin, kun ei oo enää näkynyt. Nämä tytöt oli harva ilonaihe Jukurien peleissä.

Timoteus

Karua tilastoa Jukureista: 49 ottelua ja 41 pistettä, viime kaudella tähän aikaan 58. Viimeiset 11 vierasottelua 1 p ja viimeiset 4 kotiottelua 1 p. Viimeiset 7 ott tehtyjä maaleja 4. Uuden valmentajan aikana 12 ott ja 6 p eli keskiarvo 0,5 / peli. Yleisöä käynyt lähes 100 vähemmän kuin viime kaudella tähän aikaan per peli. Uskottavuuden palautusta odotamme.

Fani

Naapuri, muuta maalle asumaan kun et tiedä miten käyttäytyä kerrostalossa!

Häirikkö