Sano se: Mistä voin hakea sitouttamisrahaa Mikkeliin?

Tekstiviesteissä kummastellaan jälleen, kuka Mikkelissä johtaa ja kantaa vastuun.

Nimim. Järki käteen 24.9., etkö ole huomannut että kaupunki lopettaa kouluja ja jopa lasten päiväkoteja "säästääkseen henkilöstökuluja!" mutta samaan aikaan perustaa isopalkkaisia virkoja, viimeksi 3 kpl ja organisaation kehityksen nimissä muutti päällikkö-nimityksiä johtajiksi useita, mutta ei vähentänyt ketään! Nyt varmaan ymmärrät mihin rahaa tarvitaan. Tyhjän lentokentän panttinakin on 3 hyväpalkkaista virkamiestä.

Sk

Heikki Karasti: Kirkkokäsikirjakaan ei ole lakikirja. Mutta raamattu on. Siihen koko kirkon olemassaolo perustuu. Ei sen sisältöä voi ihminen itselle mukavaksi muunnella.

Minttu

Kyllä sitä liikenteen meteliä on kuunneltu täällä vanhan 5-tien varrellakin jo vuosikymmeniä, eikä ole meluvalleja ollut. Olisiko asennoitumisvaikeutta?

Kysymys

Haloo kuntoportaat. Urskissa, jäähallissa, kirkolla valmiina. Kertokaa hankinta 3:lla. Ja konsultti mukaan. Uunoa touhua.

JL

Asiantuntijoden mukaan suomalainen rypsiöljy on parasta ja terveellisintä sekä leivontaan että ruoanlaittoon. Monissa resepteissä on oliiviöljyä! Eikö suomalainen tuote kelpaa? Miksi? Eikö se ole tarpeeksi "hienoa"?

KKI

Voisiko MP:n ja Jukurien otteluihin järjestää lipunmyynnin yhteyteen myös maskien myynnin. Nyt kun ollaan täällä koronan pesäalueella ja ko. tapahtumissa on turvavälien pitäminen hyvin vaikeaa, jopa mahdotonta. Pelejä olisi kuitenkin mukava päästä katsomaan turvallisesti jo kannatuksenkin vuoksi.

Isoisä

Me vanhan tien monet asukit vaaditaan sitten 50 vuodelta korvausta kun te uuden tien harvat asukit älämöitte.

1 mökki näkyy

Aamuyö, tähtitaivas salamoi. Lämmin ilma kuin kesäyön hiljaisuus. Kuuluu vain muuttolintujen ääni, ovat lähteneet aikaisin. Aivan upeaa herätä näin ihanaan alkavaan päivään.

Syyskuu

Mitä isompi auto, sitä röyhkeämmin tullaan ohitustien liittymistä kolmion takaa eteen.

Esko

Kertokaa, mihin voi laittaa hakemuksen "sitouttamisrahasta". En asu Mikkelissä, enkä ole täällä töissä, joten eikö näillä kriteerit täyty! Ilmaista rahaa 50 KE vuodessa. Kyllä tällä pitäisi muuttotappioputki kääntyä!

Venäjän malliin

Herrojen sössimiset paljastuu. Puhdistamo, Otavan Opisto, professori, Mikkelipuisto, torin lava, koulut, mitä vielä. Kuka johtaa?

JL

Olemme joukko Mikkelissä kirjoilla olevia. Haluamme jatkossa käyttää Mäntyharjun, Hirvensalmen, Juvan, Ristiinan tai Suomenniemen terveyskeskuksia. Niissä kaikissa on omien tietojemme ja kokemustemme mukaan asiallinen, täsmällinen, joustava ja tehokas toiminta. Onko joku asiakirja tms., joka täytetään ja mihin se palautetaan?

Nopea vastaus kiitos