Sano se: Mistä Kangasniemelle torikahvilanpitäjä?

Kela-taksit saavat Mikkelissä kiitosta.

Kangasniemellä toripäivät. Ihana auringonpaiste ja kaunis järvinäkymä. Mikä olisi mukavampaa, kuin kahvitella torilla, vaan kun ei ole kahvilanpitäjää. Torilla pitäisi olla kahvila, joka toimisi syyskuuhun saakka.

Kahvia ja pullaa

Kiitos Mikkelin Kela-taksit! Asenteet ja palvelu kohdallaan (lieneekö ikälisää). Aikataulut täsmäsivät. Turvallisia matkoja ammattilaisten kyydissä.

Kuiskaaja

Milloin Essote sai/vei avin päätösvallan kokoontumisrajoitusten ym. määräysten antajana? Ei liene tässä asiassa toimivaltainen viranomainen.

Nukkuuko avi?

Hallituksen koronatuki vähävaraisille lapsiperheille ei ihan sitten mennytkään lapsiperheille, vaan pääosin yhden hengen talouksille. Pitäisikö Sdp:n noin käytännössä ryhtyä tekemään lapsimyönteisempää perhepolitiikkaa.

Fem. hall.

Sairilalaiset pitäkää silmät auki kun liikutte, joku käy tonkimassa postilaatikoita. Postit levitetään ojaan.

Kyläläinen

Koronapelon ja -uutisoinnin varjossa hallitus on tekemässä kallista henkilötunnuksen uudistamista. Miljardille olisi käyttöä terveydenhuollossa, koulutuksessa ja työllistämisessä? Vaikuta äänelläsi!

Velkavangiksiko?

Vice versa, ensinnäkin asiakkaan tai potilaan ei tarvitse tietää hoitajasta kuin etunimi jo senkin takia että joukossa on sellaisia jotka onkivat tiedot esille ja alkavat häiritä esim.koko perhettä. Toisaalta hoitajan kuuluu työnsä takia tietää potilaan asioista.

Työturvallisuus