Sano se: Kiitos uudesta Viitostiestä!

Mikkelin kaupungin maksamat sitouttamisrahat maistuvat kitkeriltä.

Iso kiitos Mikkelin keskussairaalan päivystyspolille osaaville ja empaattisille hoitajille ja lääkäreille. Kirurgi oli taitava ja osasi hommansa. Mäntyharjun amppari tarjosi hyvän kyydin ja ensiavun.

3 sormea

Hirvenlahdentien lanaajalle täyskymppi.

Päivittäin

Nyt taas viikonloppuna keskustan isot terassit aivan täynnä. Ei kovin nuoria nuoria, että taitaa olla vanhemmat ihmiset jotka ei osaa sääntöjä.

Markus

Twerkkaus. Todella rumaa ja iljettävää.

Kauneus on jotain muuta

Uudella 5-tiellä ei näytä olevan asutusta missään. Toplasen rannalla on nyt ihanan hiljaista vanhan tien varressa. 30 vuoden odotus on toteutunut. Kiitos päättäjät.

Asukas

Rötösherrat vastuuseen tekemisistään, sisäpiirien suosimiset selville muualtakin julkishallinnosta. Toisia lahjotaan ja paapotaan, toisille haistatetaan huilut.

Tik tok man

Demarit ja pm. Marin ovat olleet huolestuneita yritysten yhteiskuntavastuusta. Mutta eivät itse saa valtion 100 %:sti omistamaa Veikkausta toteuttamaan edes lakisääteistä yhteiskuntavastuutaan. Puhumattakaan moraalisesta vastuusta.

Vastuu pois

Uusi Viitostie erittäin hyvä. Kiitos tekijöille.

Leena

Uudessa 5-tiessä ei ole vielä kulutuspintakerrosta ja siksi epätasainen. Tien pitää ensin "tekeytyä".

Kanssakulkija

Kuka putsasi oman rannan Rahulassa Valttisella ja jätti heiniä ison määrän veteen. Nyt ne on meidän rannassa. Tyhmä temppu.

Siivoo sotkusi

Kyllä on kiva ajella uusia pyöräteitä pitkin ettei tarvii autojen seassa sompailla.

SMS

Eikö nyt voisi ylimääräisellä professuurirahalla järjestää pieneläkeläisille siivous- ja kotiapua?

Nimimerkki

On ikävää, että naisvoimisteluseura Jousettaret peruu kaikki jumpat syksyn osalta. Ei edes haluta yrittää kehittää jonkinlaista toimivaa systeemiä. Korona antaa hyvän tekosyyn jättää tekemättä asioita. Olen huomannut tämän niin työpaikallani kuin muuallakin.

Kommentti

Olen täysin samaa mieltä 28.9. Sano se -palstalla olleen Mintun mielipiteen kanssa. Samoin KHO:n päätös oli tervetullut.

Tekstiviesti