Sano se: Ristiinan – Hietasen väli on kelvottomassa kunnossa

Tekstiviestipalstalla esittäytyy inhimillisen elämän lähes koko kirjo.

Veikö Itella-vaihdos postin kurjimukseen? Voiko postiin luottaa enää että kirjeet kortit menevät ajoissa perille? Onko jo nyt laitettava joulukortit että ehtii kun ei lähetetyt postit mene perille? Onko jatkossa itse toimitettava niin on varmempaa.

Kukapa vastaisi

Ylinopeudet tuottavat tutkitusti merkittävän lisän myrkyllistä pakokaasua ja melua. Kevyt liikenne hengittää välittömästi lisääntyneen myrkyn ja se tunkeutuu kadun varren asuntoihin.

Lain puolella

Mikähän raati valitsi miessolistit lippupäivän juhlaan, jos olisin veteraani ajattelisin varmaan että turhaan sodin.

Mummo

2.6. LS "näin on". Joillakin ei valitettavasti ole muuta elämää kuin pyykkituvat, Mikalon taloissa erityisen paljon.

Mks:n osasto 5:n hoitajille kaunis kiitos 503:n "vanhalta ukolta"!

Sääliksi käy

Jippii rallit peruttu. Ei saastetta ja melua.

Hyvä hyvä

Mikkelin Pitkäjärven uimarannalla aivan ihastuttava Emilian 14 v. kioskikahvila Rantaboksi. Käykääpä kahvilla ja jätskillä upeassa maisemassa ja haitari soi.

Nimimerkki

Kaupunginorkesteri maksaa miljoona euroa vuodessa verovaroja. Puolustajat maksakaa kulut lippumaksuilla. Arvovalinta, jotakin muuta karsitaan miljoonalla joka vuosi.

Kommentti

Kiitos

Kenen vastuulla on maanteiden kunto? Ajelin tien Ristiinasta Hietaseen ja voi mikä montturaitti oli tie. Ajakaa hyvät päättäjät kyseinen tie ja tehkää nopeasti jotain.

Järkyttynyt

Graanin kauppakeskuksen tervejalkaiset nuoret aamusta jo valtaavat oven luona olevat parkkipaikat. Huonojalkaiset joutuvat raahaamaan ostokset kauemmaksi. Voisiko asialle tehdä jotakin? Rekisterit ylös ja pomoilleko lista jos muu ei auta.

Pakottamallako kauemmas

Hämmästelin kaupunkilaisten kitkeryyttä Mikkelipuistoa kohtaan. Suhteellisen pienellä investoinnilla on saatu näyttävyyttä ja mainetta, oman väen viihtymisestä puhumattakaan. Saimaa Stadium vei rahaa paljon, tuottaako mitään? Jalkapallohalli vie rahaa paljon. Niistä ollaan hiljaa...

Paljasjalkainen

Mikä meitä mikkeliläisiä vaivaa? Kaikki on nyt väärin. Kaikki uudistukset menevät väärin. Kaikki tulevaisuuden suunnitelmat on väärin. Jos asumme Mikkelissä, käännetään asenne rakentavaksi, koetetaan olla yhteistyökykyisiä ja yhteistyöhön halukkaita.

Eläkeläinen