Sano se: Missä viipyy Juvan ensilumenlatu?

Juvan hiihto-olosuhteet menneet jatkuvasti alaspäin. Missä ensilumenlatu? Järvi-Saimaan palvelut ei ole pystynyt tuottamaan palveluja ajan hermolla. Herätkää myös kunnan päättäjät.

Hiihdon ystävä

Päättäjien on syytä muistaa, että jos kaupunki alkaa panna Eseä rahoiksi, todellisia maksajia tulevat olemaan Esen kaukolämpö- ja sähköverkkoasiakkaat. Sijoittajat tulevat perimään yhtiöltä osinkoina maksamansa kauppahinnan ja sen päälle 5-10 % vuosituoton. Osinkoja on helpointa kasvattaa nostamalla lämmön hintaa ja sähkön siirtomaksuja. Ei luonnollisia monopoleja saa myydä!

Elenian uhri

Kun kaupunki teettää konsulteilla erilaisia selvityksiä, niin seuraava kohde voisi olla Ihastjärven siirrettävä koulu. Lehtitietojen perusteella hankkeen loppulasku on noin 3 000 000 euroa. Ja nyt kuntavaalien lähestyessä olisi hyvä saada tietää, mitkä puolueet ja poliitikot tekivät keskeiset päätökset?

SMS

Kaupungin päättäjät, on järjetöntä myydä energiaomistus, Mikkelissä asuvat vastustavat tätä aiottua kauppaa kaikki.

Missä on järki?

Sydämellisesti haluan kiittää kaikkia teitä, jotka erilaisin, taidokkain valoasetelmin olette ilahduttaneet lähimmäisiänne, kaupungin osuutta unohtamatta!

Hyvä mieli

LS 9.1. kertoo energiaomistusta selvittäneen kolmikon suosituksessaan Esen vähemmistöosakkuuden myymisestä. Koruna-tiellekö? Kaupunki menettäisi säännöllistä tuloaan, päätäntävaltaansa ja sähkönkäyttäjä maksaisi viulut, jotta sijoittaja saa voittonsa. Ihmetyttää, miksi juuri nyt, ennen vaaleja ja kiireellä halutaan suosituksen mukaisesti päättää? Entä kaupungin muu omaisuus? Niin kauaskantoisesti vaikuttavin seuraamuksin, asukkaalle ja kaupungille. Asia ei ole valmis päätettäväksi. Tulevalla valtuustolla oltava oikeus päättää, ottaa myös vastuuta. Kun sen mukaisesti joutuu/saa elääkin.

Järkyttynyt 70+

Huolehtiiko Essote että kukaan ei etuile rokotusjonossa?

Miä

Esen arvo tasetietojen perusteella on vajaa 30 milj. euroa.Ihmetyttää julkisuudessa esitetyt arvoarviot. Kuka tahansa voi tarkistaa tiedot yhtiön tilinpäätöksestä.

Vastuullisuutta ja rehellisyyttä päätöksentekoon!