Sano se: "Tylsää joskus tämä kai ainutkertainen elämä."

Tekstiviestipalstalla kommentoidaan tänään muun muassa Mikkelin siilotontin asioita, koronaepidemiaa ja Jeesuksen merkitystä.

Essoten koronavirustestaus on ruuhkautunut. Jo tässä vaiheessa. Mitä tapahtuu, kun huolettoman elämisen aiheuttama toinen aalto iskee? Nostetaan kädet ylös ja todetaan, että ei pysty? Essote on tehnyt aivan erinomaista työtä tautiketjujen jäljityksessä. Kiitos siitä. Älkää nyt antako periksi!

Toivotaan parasta

Olisiko Suur-Savon Op voinut tarjota taidettaan meidän kaikkien nähtäväksi lahjoittamalla kokoelma Mikkelin taidemuseolle.

Pate

Joku tivoli kun tulee kaupunkiin, niin laittavat valopylväisiin pahvisia mainoksia, niitä ei voi olla huomaamatta! Nyt vois samaa halpaa keinoa käyttää suojelemaan koulutietä aloittelevia lapsiamme!

Nimimerkki

Tylsää joskus tämä kai ainutkertainen elämä.

Tekstiviesti

Nyt näkee kaupassa likaisissa ja revenneissä maskeissa kulkevia asiakkaita jotka ei oikeasti tiedä mitä eroa on kangas- ja kertakäyttöisellä ja milloin maski on pestävä ja milloin vaihdettava uuteen. Väärin käytettynä ei maskista ole hyötyä.

Vierestä seurannut

Jouni Riihelä älä ole huolissasi siilokorttelin tontista. Mikkelin demariyhdistys ilmoitti aikanaan, ettei se halua Esperi Carea Mikkeliin. Ko. yhdistyksellä on varmaan tiedossa lukuisia halukkaita ostajia , joista se valitsee mieleisensä.

Vastuullista päätöksentekoa?

Jeesus on tie totuus ja elämä, siihen ei pilkkaaminenkaan auta. Jeesus meni ristille meidän syntien tähden.

60