Sano se: "Olisi se muuten upeaa, jos valtatie johtaisi Saimaan maakuntaan"

Tekstiviestipalstalla esitetään näkemyksiä paitsi tieremonteista myös Omakannasta, sitrushedelmistä ja Wahlroosin kommunismista.

Puolueet hakevat ja asettavat nyt ehdokkaita ensi kevään kuntavaaleihin. Olisi suotavaa, että kukaan nykyvaltuutetuista, joka on ollut valtuustossa jo vähintään 3 kautta eli 12 vuotta tai pitempään, ei enää asettuisi ehdolle. Tarvitaan uusia voimia nostamaan Mikkeli suosta!

Koskee kaikkia puolueita

Postilainen hankkii n. 600e enemmän kuin minä.

Sairaanhoitaja

Eikö tunteita tunneta, tarvitseeko niistä aina niin paljon puhua?

Tekstiviesti

Ei ihme että kiertoliittymätyömaalla kolisee. Kaistamaalaukset ovat miten sattuu. Missä tilaajan valvoja luuraa?

Tekstiviesti

Onneksi tiemäärärahoja riittää Etelä-Savoon ja kohti Mikkeliä. Hyvä keskikaidetie päättyy ikävästi 20 km ennen Mikkeliä. Miksi? Ei mitään järkeä. Siinäpä kansanedustajillemme, ministeri Lepälle ja kaupungin johdolle tekemistä! Ja toivottavasti maakuntajohtajamme jatkaa hyvää työtä E-Savon hyväksi tieasiassa. Olisi se muuten upeaa, jos valtatie johtaisi Saimaan maakuntaan!

Aina oikeassa

Vaikka eletään korona aikaa, niin hallitusten ei pitäisi kokonaan unohtaa ykkösasiaansa eli valtioidensa köyhiä, jotka saaneet olla nöyrinä näinä aikoina.

Mielipide

Kyttääkö ne poliisit tosiaan ns. moponuoria? Ei uskoisi! Otavassa jopa jalkakäytävilläkin temppuilua viritetyillä ja kovaäänisillä mopoilla yötä päivää.

Näkemys

Omakannasta Mikkelissä. Todella toimimaton systeemi, josta käyttäjät pettyvät. Rummutettu omakantaa, että sieltähän ne tiedot löytyvät. Mikkelissä lääkärit eivät osaa tai viitsi sitä käyttää. Tiedot tulevat pienellä viiveellä jne.

Peku57

Nyt niitä taas saa: kitkeriä ja mauttomia sitrushedelmiä suoraan Espanjasta!

Suun pielet alaspäin

Jep, Wahlroos oli tulipunainen kommunisti, kuten myös Suvi-Anne Siimes. Lipposen hallituksen valtiovarainministerit Sauli Niinistö ja Siimes ostivat Wahlroosin Mandatum-pankin härskillä ylihinnalla valtion Sampo-pankille. Nallesta tuli upporikas kertaheitolla.

Aate lähti rahalla

Sisäministeri vaatii fossiilipolttoaineiden hintaan korotuksia. Eikös ministerin aviomies ole biopolttoaineita myyvässä öljy-yhtiössä työssä? Onko ministerillä enää luottamusta?

95E

Oli kolari lähellä keskiviikkoaamuna. Ajoit Rantakylässä sinapinkeltaisella Suzukilla ja minä tulin kolmion takaa eteesi. Ikkunan tolppa peitti autosi, onneksi sinä olit tarkkana.

Vaalea Skoda

Viskarin on turha syyttä kaupunkia kaavoituksen hitaudesta ja aikataulujen pettämisestä. Päinvastoin kaupunki on hyväksynyt yrityksen hankkeisiin halutut muutokset sellaisenaan.

Vika ei aina kaupungissa

On surullista seurata leskeksi jäänyt äiti. Joka on työtä tehnyt ikänsä, jätetään täysin yksin. Riidellään ja määräillään omaisuudesta, johon perilliset eivät ole korttaan kekoon kantaneet.

Hoitoalallako

Kauppakeskus Akseliin, kun menet, mitä näet: pimeän synkän ankeat käytävät. Eikö olisi aika laittaa tilat valoisaksi kutsuvaksi ostoskeskukseksi. Millä? Valot, istuinpenkkejä kasveja (teko), tässä esimerkkejä. Myymälät päivittävät tiloja mutta muu onkin jäänyt alkuperäiseen kuntoon.

Visualisti hommiin

Varmasti yhdenkään talonhoitoyhtiön ei kannata maksaa jatkuvasta aamuisesta lehtipuhallustouhusta. Onko takana jonkinlainen velvoitetyöllistäminen?

Haravamies

Viskarin mielestä uudisrakentaminen ei muka vaikuta vanhojen asuntojen myyntiin. Uusiin osakkeisiin tarvitsee lainaa vain puoleen hinnasta pankkien antamien yhtiölainojen ansiosta, vanhaan asuntoon pitäisi saada lainaa koko hinnalle ja sen saaminen on pankista vaikeaa.

Puheet kuin Trumpilla

Olisinhan varannut rokotusajan ym. netistä jos osaisin. Ja Ensineuvosta yritin: teitä palvellaan hetken kuluttua. 3p useita tunteja. En olisi ollut vaivaksi siksi tulin paikanpäälle. Etkö ole meitä varten vai miksi? Pitääkö tulla niin huonoksi että ambulanssi noutaa että päästään hoitoon?

Anteeksi kun vaivasin

Suojaisikohan kaksi perusmaskia päällekkäin myös käyttäjäänsä?

Olis kiva tietää

Nenäpäivä keräyksen tuotto on ohjattava lapin rekikoirille niin silloin minäkin olen mukana.

Free fox