Sano se: "Kyllä siitä lääninhallituksen talosta varmasti löytyy hometta. Joten puretaan vaan surutta."

Tekstiviestipalstalla otetaan kantaa myös esimerkiksi koulujen ja päiväkotien rukoushetkien puolesta.

Kirjaston lukusalissa toivoisi käytäntöä että varataan ja luetaan yksi lehti kerrallaan. Jotkut vaan keräävät kasan lehtiä kerralla itselleen ja pitävät niitä tunninkin varattuna – ärsyttävä tapa.

Ristiinan lukio, Otavan nettilukio, kyseenalaiset tonttikaupat ja sairaalakuviot, mitähän vielä? Ja veronmaksajat maksaa!

Onkohan varmasti tutkittu kaikin puolin että Urpolan koulu kannattaa purkaa, ilmanvaihtojärjestelmät ym.?

Jeesus on tie totuus ja elämä. Kouluihin ja päiväkoteihin enemmän kristityn kansamme opetusta esim. ruokarukoukset ja Jumala on luonut ihmisen mieheksi ja naiseksi.

Mikkelin kunnallisveron korotuksen vaikutukseen täsmennys: "Ilman veroprosentin nostoa keskituloisten palkansaajapuolisoiden verotaakka olisi tänä vuonna 1020 euroa pienempi." ( Sitaatti Veronmaksajien nettisivuilta) Vaikka maksettavan kunnallisveron euromäärä ei nousisi, on veronkorotuksen aiheuttama menetys noin tuhat euroa.

Suomen asukasluku noin 5,5 milj. Neljäsosa heistä ei kuulu mihinkään uskontoon. Sallittakoon vanhalle hullullekin vapaa-ajattelu.

Hyvä mielipide Miia Koppi. Timo ja Virpi, lukekaa ajatuksella, toivottavasti pistää vähän miettimään toimintaanne ja asennettanne!

Olipa ilo tanssia Mikaelissa ystävänpäivänä. Hyvä tunnelma. Kiitos järjestäjille!

Yli 40 tuhatta syrjäytynyttä nuorta miestä. Miks puhutaan työperäsestä maahanmuutosta? Miks ei suomalaiset kelpaa? Heitä tulee ohjata, eheyttää. Työ opettaa lopulta tekijänsä, liikaa itsemurhia, katkeruutta. Herätkää, päättäjät, kallista Suomelle tää.

Kyllä siitä lääninhallituksen talosta varmasti löytyy hometta. Joten puretaan vaan surutta. Hyvä paikka rakentaa uusi kantti kertaa kantti kerrostalo komein näkymin.

Kiitos Matti Tolvaselle sanoista tälle moniarvoiselle maailmalle: Lopulta kaikki on Jumalan kädessä. Kaikki.

Jokainen voi halutessaan erota kirkosta jos haluaa, mutta tietäkää se, että kirkosta eroaminen raivaa tietä muille uskonnoille, jotka ei ole niin armollisia kuin kristinusko.

Kiitos Kangasniemen kirkkoherralle hyvästä kirjoituksesta. Toivottavasti saatas lisää lukea noin oikeata lukemista.

Kiitos kaupunginorkesteri ystävänpäiväkonsertista 14.2. Omatorilla. Se oli kohtaamisia, muistoja ja antoi iloa elämään.

Olen samaa mieltä nimimerkki Älkää nyt tätä tunaroiko kanssa. Taidemuseo entiseen lääninhallituksen taloon. Ei taidetta varastoihin vaan esille!

Joka kouluun ja päiväkotiin ruokarukoukset. Niin kuin Kyösti Kallio opetti sota-aikaan.

B Virtanen on pahaa kiusausta. Sadismia! Ei ole huumoria! Ei ollut ennen tällaista! Onko työolot sairastuttaneet? Sattuuko johtajaa omaan nilkkaan? Hävettää teidän puolesta. Toivottavasti palkkio odottaa.

Lukekaa kaikki Mikkelin päättäjät ja ao. virkamiehet Iltalehden juttu törkeästä lukiohölmöilystänne ja kommentit siihen netistä. Niin samaa mieltä.

Ministeri Ohisalolla on erikoinen arvomaailma. Hän haluaa auttaa siirtolaislapsia ennemmin kuin oman maan lapsia. Samalla kun karsitaan kouluverkostoa ja muutenkin vähennetään lasten ja vanhusten hyvinvointia, niin hän haluaa tänne lapsia elätettäväksi loppuiäkseen. Hoidetaan ensin oma pesä kuntoon ja sitten kaikki muut maat.

Palvelutalon ruoka enimmäkseen hiilihydraattia? Ikäihmisten pitäisi saada proteiinia ruoasta. Ravitsemuksella selkeä yhteys toimintakyvyn säilymiseen! Mutta makaroni ja peruna on halpaa!

Qashqai-kuski Vuorikadun ja Lönnrotinkadun risteys. Ajoit pysähtymättä suojatien yli, jolle oli jo pieni koululainen astunut.

Asioin Prismassa. Olipa mukava yllätys, nuori siisti vaalea jogurttihyllyjä täyttävä mies toivotti hyvät huomenet ja vaihtoipa muutaman sanan. Vanhemmat ja kauppias saavat olla ylpeitä hänestä. Käytöstavat ja elämänasenne kohdallaan. Ilostutit mieleni, kiitos.