Sano se: Eikö Maaherrankadun alkupään auraus kuulu kenellekään?

Maakuntavaltuuston puheenjohtaja haluaa saada maakuntaan nurkanvaltaaja Capmanin. Häkellyttävää.

Kuka puolustaisi maakuntaa?

Kenen idea oli purattaa päämajakoulun rauta-aita? Joka vanhassa kuvassa mukana. Oli sotahistoriaa.

Koululainen

Kipuilevana päivystykseen, siitä tarkkailuun. Meni 4 tuntia, ennen kuin lääkäri tuli katsomaan! Olisin toivonut edes hoitajan huolenpitoa.

Turvaton olotila

Eikö Maaherrankadun alkupään auraus kuulu kenellekään? Kadunvarret hoitamatta koko talven.

Pääkatu

Mäntyharju huom! Pappilanniemen alueelle on aikoinaan tehty latuja varten leveät paanat. Nyt sinne ei saada edes latuhöylällä latuja. Jos on tahtoa sinne mahtuu niin kävelijät kun pyöräilijät ja hiihtäjät. Tampatkkaa paana koko leveydeltä. Siistimisen voisi tehdä tulevana sulan maan aikana. Kiittäen tuleva paluumuuttaja, etätyön tekijä.

Kuntoilija

Minne ovat unohtuneet vappusatanen, taitettu indeksi, hoitajien viissatanen?

Terveisin mummeli, kuka vastaisi

Parkkilan-, Norolan-, Rahulan-, Kuvaalan-, Hännilän tiet: Ala-arvoista tienhoitoa. Siis sitä ei ole ollenkaan! Mistä olette löytäneet niin hyvät tyynyt, että siltä ei pää nouse lupaamianne töitä hoitamaan? Kiitos kuitenkin sille, kenelle se kuuluu: Tuomiojantie loistavasti hoidettu, kesällä ja talvella.

Viesti

Tulisiko Nato apuun, jos vihollinen hyökkäisi nyt Suomeen? Ei. Lähettäisikö USA uusia hävittäjiä 64 kpl seuraavalla viikolla. Ei. Nämä varusteluasiat ja muut sopimukset pitää tehdä heti, jotta voimme nukkua rauhassa tässä ihanassa maassa.

Aina oikeassa

Jouluvalot ja kevätaurinko eivät sovi yhteen.

Valot varastoon

Mistähän vihreät luulevat ottavan Suomessa lämmitykseen energian kun ajavat turpeenki pois. Kun kovat pakkaset jatkuu ollaan hätää kärsimässä.

Missä järki?

Julkisuudessa pitäisi muistuttaa koronan oireista, jotta ihmiset menisivät testiin. Vatsataudiksi luultu vaiva voikin olla korona!

Muistuttakaa!

Juvan Martti Talvela-kampuksen rakentamiskustannukset olivat 19,5 miljoonaa euroa. Mutta Juvan kunta maksaa YIT:lle joka vuosi 1,4 miljoonaa eli 20 vuodessa yhteensä 28 miljoonaa. Velkaa jää vielä sopimuksen lopussa 6 miljoonaa. Yhteensä sopimuksen kokonaishinta on 34 miljoonaa. Tarkkana uutisoinnissa.

Veronmaksaja ja äänestäjä