Sano se: "Suomessa on noin 200 000 järveä. Kuitenkin melkein 80 % syömästämme kalasta tuodaan ulkomailta."

Sotien pula-aikana pienet järvikalat olivat arvossaan. Suomessa on noin 200 000 järveä ja 70 kalalajia. Kuitenkin melkein 80 % syömästämme kalasta tuodaan ulkomailta.

Järjen köyhyyttä

Kiitos talvisodan veteraaneille itsenäisestä isänmaastamme! Sota-aikana olitte kovilla. Nyt uusi parempi aika vaan uusi erilainen haastekin.

Tsemppiä!

Ei toimi omavalvonta koronaan liittyvien kokoontumisrajoitusten osalta, ei. Liikunnallisempi osa nuorisoa kokoontuu koulun kentälle pelailemaan ja liikuntaa harrastamaton osa käy omaa kouluaan koulun takapihalla rallaamalla ja mekastamalla yötä myöten.

-Kniemi-

Teille kaikille sairaalassa työskenteleville jaksamista, voimia, terveyttä tänä tosi rankkana aikana. Koitetaan kaikki jaksaa kevättä kohden!

Toivossa eläen

Kerrankin TV:ssä mielenkiintoista katsottavaa, korona.

Tekstari

Ihmettelen mitä kaupungin päättäjät oikein ajattelivat päättäessään rakentaa uuden 800 oppilaan koulun Urpolaan!!! Rinnekadun alue on jo nyt logistisesti täyteen tungettu, että se tulee olemaan logistisesti ja liikenteellisesti vaarallinen niin pienille kuin vähän isommillekin koululaisille!

Onko järkee vai ei!

Vinkki kaupoissa asioiville: hanki kertakäyttökäsineitä ja laita sellaiset käteesi, kun menet kauppaan ja roskikseen, kun tulet kaupasta!

Suojaa itsesi ja muut