Sano se: Kiitos Mikkelin kaupungille uudesta hienosta päällysteestä!

Maan hallituksen politiikka kirvoittaa tänäänkin kommentteja suuntaan jos toiseenkin.

Nimimerkille SMS. Jos mittarisi näyttää tiekohtaista nopeutta, et todennäköisesti sitä aja. Turvallisen paikan tullessa ohitan.

Bemarikuski

Suomalaisena olen ylpeä siitä, että pääministerimme esiintyy julkisuudessa suomalaisissa asuissa ja asusteissa. Eivätkö naiset saa itse päättää pukeutumisestaan?

Tasa-arvon puolesta

Kissoilla ja autokauppiaalla on paljon yhteistä. Alussa kummatkin ovat niin ystäviä, mutta kun ruoka tai autokauppa on saatu, ei olla näkevinään. "Ystävyys" loppui siihen paikkaan.

Havainto

Hyvä Järvi-Suomen Energia, olette Suomessa ykkösenä. Nimittäin asiakkaitten ryöstämisessä kun teillä on kallein siirtohinta koko Suomessa.

Kommentti

Paikallinen palkkasopimus on työnantajan sanelua. Säästöt etsitään aina pienituloisilta, eikä koskaan esimiestasolta tai huimista yritysjohtajien palkoista.

Duunarin akka

Hyvä esitys että peritään pysäköintimaksua 70 000 e. On paljon kun sitä ruvetaan säästöinä etsimään muista menoista. Mitähän pysäköinninvalvojat tekevät, ovat kuitenkin työssä.

Nimimerkki

Olipa lämminhenkinen jumalanpalvelus Ristiinan kirkossa 11.10. Esilaulajat ja kanttori täydensivät kokonaisuuden.

Etänä osallistuin

Krista Kiuru kertoi, että hän on tehnyt koronan aikana joka päivä kahden päivän työt! Kysymys kuuluu: Miksi presidentti Niinistön apu ("koronanyrkki") ei kelvannut Marinille?

Työn jälki

Kyllä on opposition eväät vähissä kun on Orpopojan valssissa neula juuttunut kiinni...

Savilevy

Päiväkotien puolesta kerätään adresseja. Ei ollut hyötyä haja-asutusalueilla,niin ei kai se voi vaikuttaa päätöksiin keskustassakaan?

Tasavertaisuus

Oliko Mikkelin kokoomuksella "rintamakarkuruutta", kun kukaan ei uskaltanut tulla puolueen markkinakojulle selittämään kaupungin huonoa hallintoa, päätöksiä ja verovarojen tuhlaamista.

Eah

Suomi on tämän perusasioita ymmärtämättömän, ylivasemmistoideologisen hallituksen ansiosta tuhon tiellä. Ei edes tajuta sitä, että joka ikinen veroeuro tulee yksityisten yritysten tekemästä lisäarvosta/työpaikoista. Ja vain kannattavat, terveet yritykset voivat sen tehdä. Yritysten toimintaedellytyksiä vaan heikennetään, ja sitten haukutaan niitä epäisänmaallisiksi, kun yrittävät löytää keinoja kannattavan toiminnan jatkolle.

Vihainen huolestunut

Maaseurakunnan kirkolta keskustaan päin jalkakäytävällä nyt uusi tasainen päällyste. Iso kiitos kaupungille!

Pyöräilijä

Tuntuu siltä, että maamme pääministerillä on joku oma totuus ja kaikkien tulisi se uskoa ja sen mukaan myös elää. Tälläiseen ei ole Suomessa totuttu eikä pidäkkään tottua.

Kuumakalle pm

Jäteveden puhdistamossa ei mene viimeiset miljoonat. Laitoksen ylösajo ja käräjöinnit tekee 10–15 miljoonan laskun.

Hyvää päivää