Sano se: Mikkelin keskustassa tarvitsisi omat hiekoitussepelit

Tekstareissa haetaan edelleen myös ystävää yksinäiselle.

On olemassa vertaus, joka kuuluu näin: Elävät kalat uivat vastavirtaan, kuolleet menevät virran mukana. Persuja vihataan sen takia kun he uivat vastavirtaan.

Lenkillä koiran kanssa kaivan neljättä käytettyä nenäliinaa koiran suusta! Voisiko ne pitää taskussa ja laittaa roskiin ja viedä vaikka kotiin asti, jos ei ole roskasäiliötä matkalla.

Maalittaminen on uusi termi, jonka kieltämisellä eliitti pyrkii siihen, että sitä itseään eikä sen toimia saa arvostella.

Eläkkeen indeksikorotus + lisäeuro kilahti veronkorotuksen kaupungin kassaan. Nyt saan eläkettä vähemmän kuin ed. vuonna. Ei muita tuloja.

Aiemmin Seppälä vakuutti, ettei Ristiinan lukiota tulla lakkauttamaan. Nyt hän vakuuttelee, että vesiliiketoimintaa ei yksityistetä.

Mistähän työssäkäyvä, perheetön, keski-iän kynnyksellä oleva voisi löytää ystävän jutusteluun, harrastuksiin, yms mukavaan yhdessäoloon? Baarit, nettideitit, uskonnolliset, tms. yhteisöt kun eivät kiinnosta läheskään kaikkia. LSn yksinäisyyttä käsittelevässä jutussa ainakin tämä porukka jäi huomiotta.

Kiitos teille Halonen ja Siekkinen. Selkeää tekstiä vaikeassa asiassa. Valtuusto on erittäin suurella enemmistöllä päätöksen tehnyt Ristiinan lukion suhteen. Lautakunnan enemmistö kuullun/luetun ymmärtämisen peruskurssille.

Pelottavaa mietintää Salon liikelaitosten yhtiöittämisestä (LS 10.2.) konserni-ja elinvoimajaoston pj Marjalaaksolta (kok.): kaupungille tuntuva myyntitulosumma, yhtiölle toki velkaa, "joka on hoidettava veden myynnillä käyttäjille". Hurraa, me veronmaksajat, maksaisimme velat kasvavina vesimaksuina. Valtuutettumme paljon vartijoina tulevissa energiayhtiöiden ja vesihuollon muutos-ja myyntipaineissakin!

Essote säästää myös potilasruuassa, joka on ala-arvoisesta vieläkin kehnompaa. Ei se kelpaa johtajillekaan kertakäyttöastioista.

Kun autoilet Mikkelin keskustassa, pidä kuljettajan istuimen alla oma. pieni sepelipussi, josta ripotat kädellä sepeliä kadulle ennenkuin astut ulos niin et liukastu! Pienennät myös ensiavun ruuhkaa.

EU:n parlamentilla on 3 jättirakennusta ja niiden väliä mepit kuukausittain kulkevat. Keskittäminen Brysseliin toisi suuret säästöt meille veronmaksajillekin. Hiilidioksidipäästöt asia erikseen.