Sano se: Hienoa, että meillä on niin hyviä lääkäreitä kuin Santeri Seppälä ja Hans Gärdström!

Saksalan puiston puolustajien on syytä olla tarkkana, muistutetaan myös.

Kuinka hölmö täytyy ihmisen olla, että lähtee tässä koronatilanteessa kylpylään? Haetaanko tarkoituksella karanteeniin pääsyä?

Miettikää vähän

Hienoa, että meillä Essotessa on niin osaavia ja miellyttäviä lääkäreitä kuin Santeri Seppälä, ja Hans Gärdström. Heidän kanssaan on tavallisen sairaanhoitajankin mukava työskennellä. Tsemppiä, suuri kiitos ja kumarrus teille.

Vanhustyön sairaanhoitaja

Pääkirjoitus (L-S 3.10.). Pääministerillä on oikeus vaatia yhteiskuntavastuuta yrityksiltä, joille on annettu miljoonakaupalla tukia veronmaksajien pussista.

Marinilla oikeus sanoa

Saksalan asukkaat! Nyt tarkkana puiston puolustajat. Katsokaa miten kaupunginhallitus menettelee. Ja miten siellä äänestetään? Kiitos lautakunnalle puiston puolustamisesta.

Asukkaat mukaan päätöksentekoon

Poliisien määrä pitää kyseenalaistaa. Päätehtävä on kytätä moponuoria sekä sakottaa mitä älyttömimmistä asioista. Osa pois, niin rupeaa aika kohdistumaan tärkeämpiin tehtäviin.

SMS

Nykyinen kouluarviointi ihmetyttää. Oppilas tekee läksyt, saa kokeista kymppejä ja on aktiivinen tunnilla. Tämä suoritus arvioidaan todistuksessa numeroksi 9. Kymppiin olisi tarvittu koulutyön ulkopuolista lisäaktiivisuutta ja lisätehtävien pyytämistä. Sitten mietitään miksi lapset väsyvät jo nuorena.

Äiti