Sano se: Miksi ihmeessä Karilan latua ei kunnosteta?

Sos.ja terveysministeriön ohjeen mukaan terveyskeskukseen pitää saada puhelimitse yhteys viidessä minuutissa. Soitin pe-iltapäivällä kiireellisessä asiassa Essoten päivystysapuun. Takaisinsoittopalvelua ei ollut. Puheluuni vastattiin puolentoista tunnin jonotuksen jälkeen!

Näin Mikkelissä

Miten voi kansanedustajat olla niin tyhmiä, vaaditaan paikkoja auki ja lisää rahaa tässä tautitilanteessa. Rahaa on jaettu liikaakin.

Maksavatko takaisin?

Taloyhtiössä sama henkilö parkissa lämmittää 220 V tolpasta toisten kustannuksella jatkuvasti päivästä toiseen vaikka ei aja.

Koronaa pelkäävä

Ei ole enää mukava mennä aamukahville kahvilaan kun valitusta joka aamu eikä saa rauhassa lukea lehtiä kun omistajan valitusta kuuntelee.

SMS

Laskettelureissu talvilomalla? Itsekästä, omahyväistä, idiotismia. Kaikille kahden viikon karanteeni matkan jälkeen.

Vaatimus

En ymmärrä, miksi Karilan latua ei kunnosteta tänä talvena. Se olisi ahkerassa käytössä ja palvelisi myös lapsiperheitä. Latua käyttävät Orijärvellä asuvien lisäksi rantakyläläiset.

Kansanterveys

Onkohan SAK kieltänyt maskien käytön kun haalariporukka kulkee ilman maskeja. Vai onko kyseessä kiusatuksi tulemisen pelko, jos käyttää maskia.

Vastuutonta toimintaa

Laitakarin sokea piste näyttää olevan keskustapuolue. On ehdottomasti oikein saada hoitaa lapsia kotona jos haluaa. Onko hinta tärkeämpi kuin hyvin ja rakkaudella hoidettu lapsi?

Kysymys

Missä on Fantom? Monta viikkoa jo sarjakuvaa, eikä itse sankaria näy?

Kunnallisvaalitkin tulossa

Essote kiittää työntekijöitään pidättämällä 2 vapaapäivää 3-vuorotyössä olevilta tänä vuonna. Päivätyöläiset vapailla kaikki pyhät.

Koronakorvaus?

Golf-kentän hiihtolatu erittäin tärkeä lapsille, senioreille, aloittelijoille. Ahkerassa käytössä jatkuvasti. Karilan lenkkiä kaivataan myös kovasti. Eikö jostain löytyisi resurssi sen kunnostamiseen? Moni tulisi iloiseksi!

Sunnuntaihiihtäjä Rantakylästä

Enemmän vastuuta valtuustoihin. Te, jotka nyt haette kuntapäättäjiksi, toimikaa lasten, perheiden ja vanhusten elämän hyväksi. Ne kaipaavat pikaista korjaamista.

Kotiapu

Demarien vappusatanen ja nyt Kepun Lintilän puheet sähkön siirtohintojen laskusta ovat täyttä potaskaa.Siirtohinnat tulevat nousemaan vielä seuraavat 8 vuotta. Avatkaa hyvät ihmiset silmänne näille Sdp:n ja Kepun tyhjille lupauksille.

Katsokaa MOT sähkön siirtohinnoista