Sano se: "Kyllä yhdistys pitää kärsiä tappionsa niin kuin mikä tahansa yritys eikä vaatia kaupunkia maksajaksi"

Tekstiviestipalstalla herättiin Mikkelipuiston konkurssiin. Vähän myös hanhiin ja huonokuntoisiin päällysteisiin.

Nyt firmat hoitamaan omianne mainospalstoja Mikkelipuistoon. Niinhän se kuului mennäkin. Ei meille veronmaksajille enää rahanmenoa lisää tarvita yhtään.

Mielipide

Voisivatko kampaajat käyttää asiakastyössä maskia tai ainakin kysyä asiakkaan mielipidettä maskin käytön suhteen? Se olisi toisen ihmisen huomioon ottamista.

Tekstiviesti

Iloinen uutinen! Suuri kiitos metsurille ja kaupungille Ankkurikadun ja Satamalahden välisen alueen raivaamisesta. Meitä ulkoilijoita on paljon. Hyvää kesää.

Eiju

Lähes miljoona euroa varorahaa orkesteriin vuodessa. Jos halutaan säilyttää niin kulut lipputuloilla.

Mielipide

Taas maanviljelijää sorsitaan. Suojellaan hanhia, jotka sotkevat pellot. Mistä puhdas ruoka eläimille, hanhenkakastako? Ajatelkaa päättäjät, mitä teette! Viljelijä tarvitsee tulonsa ja me kuluttajat puhtaan leivän maidon ja lihan. Suojelua ihmettelee

Ex-maalainen

Veronmaksajien rahoilla ei Mikkelipuistoa pelasteta. Kyllä yhdistys pitää kärsiä tappionsa niin kuin mikä tahansa yritys eikä vaatia kaupunkia maksajaksi. Toivottavasti löytyy osaava jatkaja.

Näin on

Luusniemen tielle uusi päällyste! Sehän on nytkin loistokunnossa verrattuna muihin, esim. Ihastjärventiehen, jolla paikoitellen meinaa traktorikin lähteä käsistä.

Tekstari

Kevät tuli sittenkin! iloiset koululaiset pyörä- ja kävelyretkillä ilahduttavat mieltä! Tuntuu sitä, että elämä taas jatkuu! Hyvää kesää koululaiset ja opettajat! Rentouttavaa kesää meille kaikille!

Kiitollinen

Lämmin sää sai voikukat kukkimaan. Ne ilahduttivat mukavasti vanhainkodin ikkunan alla. Annetaan kukkien kukkia, nautitaan niiden loistosta. Kun siirretään ruohonleikkuuta, näin säästetään pörriäiset ja turvataan muun muassa mustikkasato. Ollaan edelläkävijöitä maalaiskaupungissamme!

Mielipide

Miksi Pursialassa tuotetaan energiaa puuta polttamalla? Paras vaihtoehto olisi "atomivoimalaitos"! Se on puhdasta energiaa ja halpaa puuhun verrattuna.

En pelkää atomeja