Sano se: Miten käy Mikkelin ensilumenladun?

Toivottavasti sää muuttuu lähiviikkoina edes vähän talvisemmaksi. Tällä menolla ensilumenlatu lyhenee lyhenemistään, kunnes häviää kokonaan.

Hiihtäjä

Onko mitenkään mahdollista, että uuden vuoden ilotulitus kaupungissa jätettäisiin pitämättä. Säästyisi verorahoja johonkin hyödyllisempään asiaan. Koirat ja kissat kiittäisivät.

TP

Lapsiperheitä kiusataan näennäisillä päiväkotisäästöillä. Miksein alasajo toisi miljoonasäästöt ja elinvoimapolitiikka paranisi. Miksi sitä ei tehdä?

Tapsa

Mikkelistä pohjoiseen vt 5 on uskomaton taideteos! Suunnittelijat ja rakentajat, olette luoneet sellaisen taideteoksen, korkeat penkereet ja upeat kallioleikkaukset! Tielle ajamalla tuntuu kuin menisi johonkin satumaailmaan! Ajaminen tuntuu erittäin turvalliselta. Lieneekö tämän veroista missään muualla? Kyllä Suomessa osataan! Olkaamme ylpeitä!

Entinen suunnittelija ja automies

Hulevesimaksu epäoikeudenmukainen kerros- ja rivitaloille. Iso tai pieni, sama maksu. Asuntoa kohti isompi jopa kuin omakotitaloissa. Asuuko päättäjät omakotitaloissa?

Oikeus kunniaan

Ei pidä verrata Suomen ja Sveitsin verotuksia. Suomessa saat verovaroilla erinomaisen koulutuksen ja sairaanhoidon. Näiistä Sveitsissä maksat kalliisti. Lisäksi Suomen täytyy panostaa puolustukseen maantieteen vuoksi.

Tiedä - älä luule

Nyt kaupunki. Meille asukkaille reilu vastaus. Miksi kaikki tekemisenne menee päin... Puhdistamo, hulevesi yms. hankinnat.

PP

Mitähän ajatteli Jussi Halla-aho kun päästelee sammakoita suustaan? Menepä viikoksi maalle navettaan tai kiireaikaan pellolle. Onko työ helppoa ja tarviiko tukia pääkallonpaikalta? On helppo puhua.

Maalta kotoisin

Esitetty hulevesimaksu on kerrostalojenkin kannalta epäoikeudenmukainen. Pienessä kerrostalossa voi olla vain kymmenkunta asuntoa ja suurissa moninkertainen määrä, joten maksu ei voi olla sama.

Maksu koon mukaan