Sano se: Kaikista ei näy olevan kansanedustajan hommiin

Kansanedustajan peruspalkka on 6 614 euroa kuukaudessa, kulukorvaukset päälle. Veronmaksajana odotan kansanedustajilta uutteraa asioihin perehtymistä ja halua korjata yhteiskunnan epäkohtia. Kaikista ei näytä niihin hommiin olevan.

Tyrmistynyt veronmaksaja

Hallitus ei suosittele kasvomaskien käyttöä, mutta velvoittaa eri viranomaistahot pitämään huolta, että kasvomaskien oikea käyttö opetetaan kaikille kansalaisille?

Mitähän seuraavaksi

Vihreiden valtuuston puheenjohtajan vihreä elvytys pyöräteiden rakentaminen. Öljysorallako ja velaksi? Eikö muuta tule mieleen?

Kysymys

Aivan samaa mieltä mummon kanssa Hankkijan taimimyymälästä! Ehdottomasti Mikkelin paras! Kiitos!

Kukkien ystävä

T. Halonen sanoo "energia- ja infra-alat tarjoavat vakaata ja pitkäaikaista tuottoa", niin miksi ihmeessä kaupungin kannattaisi myydä Ese?

Kysyn vaan

Kuinka voi olla yleensä mahdollista että Suomessa voi olla näin hölmö kansanedustaja. Kuollutta ihmistä pilkkaamalla ei pinnoja heru. Jo Suomen lain pitäisi tuomita tällainen heppu että ei pääsisi ollenkaan kansanedustajaksi. Miten tämäntyyppinen "edustaja", joka on tuomittu alaikäisen pahoinpitelystä, voi päästä kansanedustajaksi? Tämä heppu ei ainakaan edusta minua.

Kommentti

Ehdottomasti ainakin toinen uimahalli auki! Nyt varsinkin on ollut aikaa huoltaa ja siivota hallit, niin että siinä ei ainakaan ole syy kiinni pitämiseen. Meissä ihmisissä on paljon niitä, jotka eivät pääse, voi, uskalla mennä järveen uimaan. Aikuisten uimakouluakin joku aina toivoo! Niin että antakaa nyt meille uintimahdollisuus!

Myös minulle

Kiitos viestinnästämme yli kaksikymmentä vuotta. Yhteistyön valuvikoja saapui tietämättämme. Antaa olla sinällään. Yllättävyyttä LS tarjosi.

Menettelyjä

Kyllä on Puumalan kunnan virkamiehet sinisilmäisiä kun antavat venäläisten rakentaa tukikohtia alueelleen. Tuollaisia rakennelmia ei kukaan mökkiläinen tarvii vaikka olisi kuinka rikas

Vm 38

Onpa tuo korona kummallinen virus. Tarttuu kuulemma hoivakodeissa helposti ja omaisten vierailut onkin kielletty vaikka olisivat suojautuneet päästä varpaisiin. Sairaalassa sen sijaan ei näytä tarttuvan. Hoitohenkilökunnalla ei tarvetta käyttää kasvomaskia, vaikka siellä asioi jatkuvasti myös riskiryhmiin kuuluvia, esim. labrassa. Kannattanee järjestää ikäihmisten treffit sairaalaan.

SMS