Sano se: Tivolin ansiosta Kirkkopuistossa ei tarvitse pelätä

Tekstiviesteissä arvellaan myös, etteivät turvavälivaatimukset koske lavatansseja.

Suomen hallitus sääti valmiuslain, mutta ei arvosta hoitajien työtaakkaa epidemian aikana, johtajille kylläkin rahaa riittää. Saksassa 1 500 e kertakorvaus tuli kaikille terveydenhuollon ja vanhuspalvelun työntekijöille. Ruotsissakin terveydenhuollossa toimitaan paljon paremmin kuin Suomessa.

AES

Asuntomessualueella synkän mustia taloja. Värejä olisi ollut kauniimpiakin? ”Sydämellä ruokaa” Pula-ajan ruokaa kirjasta vuodelta 1941 löytyy myös terveellisen ruoan reseptejä.

Hemuli

Mikkelin pääkirjastossa on osasto "Vieraskielinen kirjallisuus". Sen alle on vahingossa (?) pantu toisen kotimaisen kielen eli ruotsin kirjoja.

Suomensuomalainen

Mukavaa, että tivoli on Kirkkopuistossa. Nyt uskaltaa istua puistossa eikä tarvitse pelätä juoppoja, narkkareita ja huumediilereitä.

Kesälomalainen

Iso kiitos Janne Pitkäselle ihanasta kesäisestä musisoinnista Rantaboksilla! Musiikki oli mahtavaa!

Motonetin pihalta tulevat eivät väistä Huuhkajakadun liikennettä, ajavat autojen eteen. Alueella paljon liikennettä ja 2 päiväkotia. Mitä tekee Motonet?

Kysymys

Kyllä on taas kukkahattutätien kaksinaismoraali kukassaan kun koulukotien "lapsosten" liikkumista joudutaan yleensä itsetuhoisen, esim. huumeitten vetäminen, estämiseksi. Voimia erittäin vaikeassa työssänne.

Rajat on rakkautta

Koronavirus ei ole kadonnut mihinkään. Sitä ei ole selätetty meillä eikä muualla. Juuri sinusta riippuu, millainen tartuntarypäs tai toinen aalto tulee. Älä vähättele ohjeita. Älä unohda turvavälejä. Muista hyvä käsihygienia.

Koronavirus väijyy

Pertunmaalla kortiton rattijuoppo on lähes kansallissankari. Vaan jos kehtaat kesällä kulkea ilman paitaa, hyvä ettei lynkata!

Paidaton

Kuuntelija

On tämäkin kansa kun se sallii jokaisen vihreiden sekä feministien vouhotuksen. Esimerkkinä tämä intersektionaalisuus vouhotus.

SMS

Ei turvavälit koskekaan lavatansseja!

Havainto

Maitopurkin kannessa lukee että tavoitteena on nollata tuotannon hiilijalanjälki vuoteen 2035 mennessä. Miksi kukaan ei puhu maahantulijoiden hiilijalanjäljestä? On arvioitu että kun ihminen tulee kehitysmaa-oloista länteen kuluttamaan, hänen hiilijalanjälki monikymmenkertaistuu.

Repikää siitä

Jos sakokaivolietettä levitetään omaan peltoon se on terveysriski ja rikos ja käräjäoikeus määräsi sakot. Muttta kun kerrostalosta Mikkelin Graanilla lasketaan viemäripaskat syoraan Saimaaseen 10 vuotta ei se ympäristö- tai terveysviranomaisten mukaan aiheuta terveydelle tai ympäristölle vaaraa. Painettiin rikos villaisella.

Näin on